Én azt gondolom, hog yaki ezt a cikket írta, semmivel sem dolgoozott jobb szinvonalon, mint az alakítás készítői.
Látszik, hogy nem sokat gondolkodott azon, mit is irjon, csak ugy kapásból ítélt, látszott, hog ynem járt utána adolgoknak, tehát igénytelen fércmű.
Pont annyira, mint a kritizált műsor.
A műsorrol (ma lttam először belúle a reklám utáni részt): alapvetősen nem is rossz ötlet bemutatni, bár gyanitom ez műsorban szereplő sebészeknek a lehető legjobb reklám.
A szereplők nyilván azért vállalták, mert nem lett volna pénzük megcsináltatni a műtéteket, igy pedig a valamit valamiért elv működött.
azonban: a műsornak akkor lenne igaziból értéke, ha nyomonkövetné a páciensek életének alakulását. (természetesen nem reality szerűen, hanem időnkénti beszámolásokkal.) Mert azt gondolom, nagyon sok ember van abban a tévedésben, hogy egy plasztikai műtát segit rajta, és a végén kiderül, hog ynem: a hiba a lélekben, a pszihében van és nem a testben. Ebből a vonalból a műsor semmit sem vállal fel, ezért igaziból valóban nem több ez, mint egy ilyen volt ilyen lesz reklám.
szerintem...:-))