noni2004 Creative Commons License 2004.11.21 0 0 212
Kedves Bazsiteri! Ha kérdezhetem, mit foglalkozol Te Édesanyád betegségével???? Tégy meg neki bármit, HA KÉRI! Várdd meg, hogy kérjen tőled valamit! Ha nem kér semmit, akkor Te ne tégy semmit! MInt írtam, a pikelysömör eleve valami elhatárolódást jelöl lelki szinten. Hát szegény Anyukád nem tud kellően elhatárolódni, mert Te mindíg segíteni akarsz neki. Így fizikai szinten szerintem nem tudja kellően megélni, hogy elhatárolódott. Ha nem tudja megélni, SOHA NEM LESZ ELEGE ebből a betegségből!!! ( Tudod, ha valaki nagyon szereti a csokitortát, 10 szeletet is meg tud egyszerre enni. De ha megette, már nem is vágyik a csokitortára- egy darabig.) Én "kívülről" úgy látom, kialakult egy fordított helyzet közötettek. Mintha Te lennél a Mama, Anyu meg egy rossz gyerek, aki nem akarja bevenni a gyógyszert. Ezt ketten alakítottátok ki, - most talán nem is érdemes azzal foglalkozni, hogy miért - a megoldás, hogy egyikőtöknek abba kell hagyni. HAGYD ABBA TE!!! Hallgasd meg Anyukád panaszaid és utána kérdezd meg, tudok-e valamiben segíteni neked??? Végül egy nagyon fontos dolog: TE NEM VAGY FELELŐS Anyud bajaiért. TE MAGADÉRT VAGY FELELŐS!!!! Ha valami rosszul esik tudd, nem a bántás szándéka vezetett. Üdv.: Noni
Előzmény: bazsiteri (210)