Daikini Creative Commons License 2004.11.21 0 0 112
A gond az, hogy mindket oldalbol kinezem, ha allami iranyitas alatt maradnak a korhazak, akkor gaz lesz. Egyik sem tudja megfeleloen tamogatni a korhazakat, mar igy is megvan a szegeny es gazdag kozti kulonbseg. Az emberek fizetik a biztositast, de mit ernek vele? Fizetniuk kell a halapenzt is. Nos mit lehet tenni?

- Lehet allami kezben tartani, es varni, hogy megjavuljon minden. (Erre ilyen kormanyzatokkal (Fidesz, MSZP) semmi eselyt nem latok.)

- Lehet privatizalni, es varni, hogy a magantoke mukodtesse. Nyilvanvalo, hogy nem az lesz, hogy kedden privatizalunk, es csutortokre mar minden oke lesz. Ehhez kell jopar ev.

Joindulattal a mai korhazviszonyok rossznak mondhatoak. Sot a masodik eset rovidtavon karos lehet, es tovabb is csokkenhet a szinvonal. Azonban hosszutavon csak igy erheto el a megfelelo vagy a jo szint. De ha nem tesszuk meg ezt a lepest, ugy erzem nem lesz olyan kormany, amely rendbe tudna tenni. Erre a Fidesz es az MSZP tokeletesen alkalmatlan. A masik ket kis part sem hiszem, hogy kepes lenne ra.
Előzmény: Törölt nick (-)