naakkormivan Creative Commons License 2004.11.20 0 0 229

Eléggé zavaros gondolkodású ember vagy te, vörösbáró, vagy egyszerűen hülyének tartasz minket!

Van két párt, amelyik nem az "Igen"-t akarja látni. Az egyik vezére azt nyilatkozta, hogy őket úgyis magyarellenesnek tartják és ez őket nem érdekli. A másik meg u.n. "nemzetközi" magyar, mert amikor csak lehet teli torokból üvöltik, hogy "nemzetközivé lesz holnaptól a világ". Ennek a két pártnak a tagjai csak akkor veszik elő a magyarságukat, amikor a magyarokba jó nagyot bele lehet rúgni. Most nagyon jó alkalom van erre, mert ha véletlenül nem az "Igen" nyer, vagy nem mennek el elegen szavazni, akkor a környező országok magyarjai nagyon nehéz helyzetbe kerülnek és az bánthatja őket, aki csak akarja. Erre hirtelen ti is magyarokká váltok és elfelejtve "nemzetköziségeteket" azt harsogjátok, hogy ti olyan magyarok vagytok, akik nem szavaznak "Igen"-nel vagy nem mennek el szavazni. Lehet, hogy a németek közé szakadt Nobel díjas irodalmár is hazajön, hogy az "Igen" szavazatokkal szemben eggyel több ellentétes legyen. Hogy nevezik azt a magyart, aki a magyarsággal szemben cselekszik? Mert azt nem mondhatod, hogy ezzel a két párttal szemben nem alakult ki egységfront ebben a kérdésben a katolikus és a református egyház, a külhoni magyarok képviselői, az itthoni jobboldaliak és nagyon sok baloldali között!

Persze ezt mind te is tudod! Ezért inkább mindenfélét összehordasz arról, hogy a magyarságot kisajátitom(?) magamnak, meg, hogy jelszókölteményekbe habarodtam bele és választékosabban tanultál meg magyarul mint én. Aztán beszélsz olyasmikről, mint "hídfoglalás, újraszámolás, csalás, agymosás, mocskosliberálbolsizás, zsidózás", "hagymázas világkép", "szabadkőművesek" stb. Nekem az az érzésem, hogy van egy digitális szótáratok ahonnan kimásoljátok ezeket a szövegeket és mindenüvé beillesztitek akár odavaló, akár nem. A lényeg az, hogy mocskolni tudjátok a veletek ellentétes véleményen lévőket.

Aki pedig egy kicsit is konyít a történelemhez, az a te történelmi fejtegetéseidet nevetségesnek tartja. Ezt csak azért írom le, nehogy akadjon valaki, aki komolyan vegyen. Egyrészt nem minden igaz, amit leírsz, másrészt az esetleges igazságokat is lehet úgy tálalni, hogy azok hamisan csengjenek.

Előzmény: vörösbáró (226)