csakis_3 Creative Commons License 2004.11.20 0 0 9

Hogy mitől szünne meg a mostani állípot? Attól, hogy ha magánkézbe kerül a kórház, akkor a vállalkozó nem fogja hagyni, hogy a betegek a mostani lepukkant állapotú szobákban legyenek.

Ha privatizálják a kórházat, akkor a tb ellátás színvonala is változni (nőni) fog, mert az egészségügyi berendezéseket, eszközöket is lecserélik újabbakra. Miért is cserélik le? Mert szeretnének jobb, gyorsabb ellátást biztosítani a betegnek, hogy mielöbb meggyógyuljon, számítva arra, hogy késöbb fizetővendégként megelégedve visszajönnek.

Megszünik majd a hálapénz, mivel az orvosok nem az államtól, hanem a vállalkozótól fogják kapni a magasabb bért, így nem fognak igényt tartani a betegek pénzére.

 

"NE A KÖZ PÉNZÉT MEGLOPVA , a sokkal nagyobb szegény, épp hogy és bizonytalanságban élő réteget megint megfejve ÉPÜLJENEK a gazdagabbaknak még jobb kórházak."

 

A kórházak eladása nem a köz pénzét, a szegények kórházának ellopását jelenti! Atttól, hogy privatizálják a kórházat, ott ugyanúgy el kell majd látni a tb által fizetett betegeket is.

Előzmény: Törölt nick (-)