EdgE Creative Commons License 2004.11.20 0 0 7
Akinek van pénze annak persze, hogy jók lesznek az ilyen-olyan magánkórházak!
A szegények meg majd dögöljenek meg! Akiknek nem lesz pénzük ilyen-olyan biztosításra mit csináljanak? Nem áll mögöttük az állam!

Ki a franc szeretné, hogy az ember vagyoni helyzete határozza meg az ellátás minőségét!!!

Most jöhet a másik oldal a hálapénzzel, hogy most is oda kell dugni a borítékot az orvosnak...Na de ez nem legális! (és szerencsére nem minden orvos korrupt)
Ha azért hátrányos megkülönböztetés ér egy bizotosított magyar állampolgárt, mert nem fizetett hálapénzt és feljelenti az orvost, úgy megbüntetik hogy ihajjj és nagy botrány kerekedik...

És az IGEN szavazat nem azt jelenti, hogy a hálapénz ellen ne kelljen tenni valamit (de ez egy másik kérdés)...

Ha különböző biztosítások alapján lenne ellátás (különböző pénztárcához szabva), akkor aki nem tud fizetni, azt bedugnák valami lepusztult kórterembe és csak annyit foglalkoznának vele, amitől épp életben marad...
Hát ebből nem kérek!

Ott van például a híres dallasi kórház (nem jut eszembe a neve), ahová Kennedyt is szállították, amikor meglőtték...
Az egy világhíres kórház, csúcsszuper technikával felszerelve!
Arról már kevesen tudnak, hogy a kórháznak van egy olyan épülete, ahol azokat a környékbeli szegényeket kezelik, akiket sűrgősen el kell látni, de nincs megfelelő drága biztosításuk ezért nem vihetik olyan épületbe (pár tömbbel arrébb) ahol igazán megfelelő kezelést kaphatnának...inkább ott tartják a szegények számára fentartott tömbben, még akkor is, ha esetleg meghal az illető.
Ég és föld a különbség a két kórházrész között (a "szegény kórházrészben" mai magyarországi állapotoknál sokkal rosszabb állapotok uralkodnak)

Ezt a dallasi kórházas példát már több olyan személy is felhozta, akik saját maguk is jártak a kórházban...

LEGYEN SZEGÉNYEK KÓRHÁZA, ÁTLAGKERESETŰEK KÓRHÁZA ÉS GAZDAGOK KÓRHÁZA?
NEM!!!!!!!!!
Előzmény: Vajk (6)