noni2004 Creative Commons License 2004.11.17 0 0 202
Szia Bazsiteri! Értem én, hogy mindenkire haragszol ! Igazad is van! Csak ez nem javít a helyzeten se a Tiéden, se Édesanyádén. Se a nővéreket, se az eü. ellátást, se a géneket nem tudjuk megváltoztatni. Ezt tényként kell felfogni. Ha nagyon nagy a baj a lélekkel, valóban csak egy lélekgyógyász segíthet. Addig is próbáljatok minél kevesebbet erre a betegségre, a betegséggel kapcsolatos sérelmekre gondolni. Nagyon jól tudom, hogy ez igazán nem könnyű!!!! Kezdetnek - ha javasolhatom - iktass be a napjaidba 1órát, amikor olyasmit teszel, ami elveszi a figyelmed, és boldoggá tesz. Pl. egy jó videófilm, egy nagy séta, szóval amit nagyon szívesen csinálsz. Ha nincs ilyen, képzeld el, hogy mi az, amitől éppen akkor a legboldogabb lennél, és képzeld el azt a helyzetet, amilyen hosszan csak tudod. Van egy könyv, ami nekem sokat segített. Az a címe, hogy Új életet kezdhetsz II. A második rész elolvasása bőven elég volt nekem, az elsőt nem is olvastam, az vmilyen elméleti alapozás. (így említi a II. rész) 2 mondat a könyvből ( csak emlékezetből): 1.) Az emberek azt hiszik, hogy cselekvéssel kell megoldaniuk a problémáikat, ezért állandóan cselekszenek, jóllehet a problémákat az ÉRZELMEKKEL TELI GONDOLATOKKAL lehet megoldani. 2.) Ha volt erőd és tehetséged megbetegíteni magad ez jó jel, mert azt jelzi, MEG VAN A KÉPESSÉGED ERRE, ezt a képességed pedig a gyógyulásod érdekében is eredményesen tudod használni. Ha úgy érzed, hogy könnyű "kívülről, a pálya széléről" bekiabálni igazad van! Én szívesen meghallgatom, ( elolvasom) az összes sérelmedet, ha nyitsz egy másik topikot, hogy ne zavarjuk a többieket. Azért teszem ezt, mert kb. 1 évvel ezlőtt én is pont így írtam volna mint most Te. Üdv: Noni
Előzmény: bazsiteri (200)