Anzika Creative Commons License 2004.11.17 0 0 742

Egy kicsit megszakítom a sz@r-ügyet.Szerintem, azért egy dolgot figyelembe kellene venni. Egy olyan kutya, akire figyel a gazdája nem piszkíthat be a ring környékén, zárt teremben meg sehol. Nem arra kellene törekedni, hogy a rendetlen kutyások után legyen takarító személyzet, hanem arra kellene figyelni, ez ne forduljon elő.
Kanitkabir a 673-ban kérdezett valamit, arra szeretnék válaszolni.

Kanitkabir!

Régóta nem jelentkezel, pedig a kérdéseid még mindig a levegőben lógnak. Ezek a kételyek szintentartására alkalmasak, ezért kérlek tedd fel azokat konkrétan.
A kutya, akit felvezettem Katmandu Abdul Mahmud Dzsari volt.
A testvére a Zalatnay Saroltánál volt, aki szintén kan kutya volt. A Zalatnayhoz sokan mentek fedeztetni, nem tudom miért, hogy jó volt-e a kutya, vagy csak a Cinit akarták látni?
Most jön az érdekesebb része a történetnek.
A tenyésztője elkérte a kutyát fedeztetni és kiherélve adta vissza. Per lett belőle, a végét nem tudom. Különben láttam kan spánielt is az udvarról eltünni és egy óra múlva herélten megjelenni.
Ennek a tenyésztőnek voltak uszkárjai is. A kutya a nyakán fehér folttal született, kivágta a foltot és hibátlan kutyaként eladta.( ezt dobermann esetében is láttam más tenyésztőnél)
Ez a tenyésztő dr. K.É volt. Hol a tisztesség határa? Hol a pénzéhség határa? Lehet fokozni!
De vannak személyes tapasztalataim is a tenyésztéssel kapcsolatban.