Állományjavító Creative Commons License 2004.11.13 0 0 59

Én egyrészt nem vagyok meggyőződve arról, hogy a ht. magyarok érzelmi okokból kérik, arról se, hogy létezik pusztán érzelmi kérdés, ugyanis előbb meg kell érteni a dolgot magát, hogy miről van szó, milyen állapot jön létre, milyen következményekkel, és majd azután lehet érzelmileg viszoinyulni hozzá, szóval egy lefátylazott menyecskébe, aki egy fadobozba van zárva, az ember ritkán szeret bele, először lássuk legalább az arcát vagy az alakját,

 

aztán, az alkotmánybírósági határozat egyáltalán nem azt mondta ki, hogy milyen törvényt lehet meghozni, hiszen ezt maga a népszavazási kérdés sem tartalmazza, meg azt se, hogy kire terjed ki, meg az eu-s viszonyok se tisztázottak, meg pl. Ukrajna hozzáállása se, meg a többieké sincs rögzítve szerződésekben, ez elég fontos lenne, szóval ne zárjuk le.

 

Az pediug, hogy csak pénzkérdés lenne, az egyszerűen inszinuáció, én például nemzetféltésből és a települési területek kiürülése miatt és jogi és politikai okokból vagyok ellene, már írtam, és adott esetben irl is bizonyítom, hogy ha a nem győz, befizetem a középarányos kormányoldali számítás szerinti összeget egy korrekt határontúli alapba és szerintem vagyunk így egy páran.

Előzmény: enzo62 (57)