Iceapo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 448
Na én is leírom a véleményem, ez is csak EGY vélemény!
1. Ha egy kicsit figyuznál, én is voltam egy Nemzetközi Big Találkozón, mégpedig a Cseheknél, Gyuszival, de lehet hogy ez az infó nem jutott el hozzád, na tök mindegy nem ez a lényeg, leírom ott mi volt röviden.
Péntek érkezés, este jól besöröztünk a helyiekkel, az elején volt egy kis nyelvi probléma, de a 3. korsó Beer után már mindent értettünk, ill. értettem, mert Gyuszi elég jól tudott már az elején is angolul, németül, én meg angolul halandzsásztam.
Másnap 11-kor észhez tértünk, 12-kor az egész bagázs elindult a környékbe motorozni, mi Gyuszival erről sajna lemaradtunk, de miis kerültünk a környéken egy jót, mivel a fényképezőt meg elfelejtettem elvinni én később még aznap kerültem mégegyet, gyönyörű volt az idő nappal, az időszakot azért hangsúlyozom mert éjszaka majd megfagytunk, sátorba. Gyuszi, még én kerültem mégegyet, résztvett a délutáni programokban, én csak később csatlakoztam.
A programok.:
1.Hátsógumi dobóverseny /kitudja rádobni a gumit egy kb.10m-re lévő cövekre,valami ilyesmi, ezen nem voltam ott/
2.Biciklivel szlalom terepen /trükös bicaj, jobbra kormányzod ballra fordul/
3.Big blokk dobóverseny /kitudja legmesszebbre dobni/
4.Lassúsági verseny /kibír leglassabban leküzdeni kb.20m-t/
5.Gyorsulási verseny /párban indítva, ki gyorsul fel a leghamarabb, a táv kb. 200-300m/
Legalábbis most ezekre emlékszem.
Este a szokásos, sörözés, beszélgetés, majd lefekvés.
Vasárnap reggel korán összepakolás, majd gyors egyeztetés a szomszédban sátorozó Szlovákokkal /2 srác, meg az egyiknek a faterja/, majd közös elindulás haza, Szlovákián keresztül.
Ha tehetném újra elmennék megint, majd meglátjuk anyagilag hogy leszek eleresztve jövőre!
A találkozó úgy volt nemzetközi, hogy volt egy pár Német, Lengyel, és pont egy pár Magyar Biges, és ők végig a neten nemzetközinek hírdették. Szerintem nem kell annyira megijedni egy nt-tól, de abban igazad, igazatok van hogy előbb egy nagyobb magyar Biges bázist kellenne összehozni, a Csehek a Szloválokkal együtt kb. 90! Biggel voltak jelen, jó volt más moci is, de az elenyésző számú volt, ~10.
", de egy nk.-i találkozót eleve pl. németül kell levezetni".Röviden, ez nem így van, a nyelvi kérdés abszolut nem probléma, főleg a mi csapatunkban!
2. Bocsáss meg Okta, de te utána jártál a bejegyzésnek, mert én igen, nem a bonyolultságával van a baj, hanem egy csomó kötelezettséggel jár együtt. Csak röviden, adószám, bankszámlaszám, nonprofit szervezet, nem igazán lehet bevétel, kell egy vezetőség, tagdíj, Apeh bármikor baszogathat, könyvelő, hogy is van ez?! Nálunk van egy motoros klub és ők 4-5 éve folyamatosan csinálnak találkozókat és csak az idén jegyeztették be magukat, csak azért mert a találkozójukhoz szeretnének szponzorokat szerezni, mert a sok fellépő együttest a beugrókból már nem tudják finanszírozni.Nem mellékesen ők helyiek,minden héten találkoznak, mi szanaszét vagyunk az országban, klubéletnek lennie kellene előbb, vagy nem?! "Szerintem" a hivatalos bejegyzés EGYENLŐRE teljesen FELESLEGES, csak "nyűg" /nem jó szó inkább a teher a megfelelő/ lenne most, a Zkarosi alapítás pont elég egyenlőre, megtettük az első lépést. Tényleg jó lenne egy honlap, meg jövőre sok- sok találkozás, és majd az idő megoldaná a dolgot. Csak megkell nézni a Csehek honlapját, a napnál is világosabb hogy ők már min.3 évvel ezelőtt /ez lehet hogy nem pontos, de régen/ kezdték el azt, amit mi most egy hónapja ill. egy páran már a tavasszal. Röviden ez a véleményem az egyszerű bejegyezni kijelentésedre!
3. Ezzel az enduros találkozó dologban teljesen egyetértek, legyen csak Big találkozó és attól még jöhetne bárki aki más mocin ül /Gyuri, DRZLady, Ténéré Klub, gencsidani a KTM-mel,ha akar, stb...bocs akit kihagytam és nem Biges/, de a találkozó mindig a BIG szellemében teljen. Nekem tökmindegy hol találkozunk, szeretem a sört is, meg a bort is, tehát akármelyik vidék szóba jöhet.
Ha támogatókat akarunk, ahhoz valószínű majd bekell jegyezni a klubbot.
"Csináljunk egy frankó találkozót, ha jönnek külföldiek páran, jól érezzék magukat és ha jövőre rendezünk egy nk.-it, akkor tuti többen jönnek, mert hívnak másokat is, hogy "hú de fasza volt tavaly Magyarországon"!"
A jövőrét úgy érted hogy 2006-ban? Ha így gondoltad akkor teljesen egyetértek veled! Ciao!

Szerintem.
Előzmény: oktaclio (446)