Klaus Matefi Creative Commons License 2004.11.10 0 0 195
10 évi intenziv kutatómunkám eredményeként 2003.augusztus 11.-én elkészült egy kozmikus-misztikus tanulmány "Der wahre Stern von Bethlehem,oder die Lösung der Geheimnisse aller Mysterien"("Az igazi bethlehemi csillag,avagy minden misztérium megoldása") címmel, német nyelven.
Ebben a tanulmányban nem csak a keresztény vallás kozmikus titkait (Jézus születése;"keresztrefeszítése";Jésus-Krisztus- szellem inkarnátiója az idöben;katolikus rendek megalakulásának összefüggése a "72 kozmikus szellemmel" a Bethlehemi Csillag pontos magyarázata; stb.)részletezem,de a többi nagyobb vallások mellet a zsidó vallás kapcsolatát is az elöbb emlitett "72 kosmikus isteni szellemmel"(-Kabbalah!) (Mózes; Salomon; assziriai fogság; babiloni fogság; Jeruzsálem többszöri elfoglalása az elmult 2600 év folyamán; a történelemben felbukkant zsidó Messiások; cionista mozgalom-I.Cionista Világkongreszus; az igazi zsidó Messiás Immanuel Születése-1999.aug.11.!; stb.).Nem csak vallások kozmikus titkait taglalja,hanem pl. (Templomos Lovagrend; Rosslyn; stb.titkait, de a valódi születési dátumokat és a hozzátartozó jellemzö planétakonstellációkat világhírü személyeknek akik születésüknél fogva közvetve vagy közvetlenül kapcsolatban álltak a"Bethlehemi (Sothis!!) Csillaggal"! Ilyen személyek pl. Krishnamurti, Kim Jong II (Észak-Korea elnöke), a középkor zsidó messiásai (Sabbatai Zevi, Jacub Lejbowicz stb.) stb...
Pontos és részletes magyarázat az egyiptomi "Sothis"-periódushoz.
Ennek a 72 kozmikus planéta-konstellationak szoros kapcsolata volt és van a történelmi eseményekre amit a mü világosan és részletesen taglal és bizonyit.
Jelenlegi célom nem a tanulmány kiadása, hanem tartalmát tekintve a világon egyedülálló mü tulajdon és szerzöi jogának eladása magánszemélynek vagy szervezetnek (lehet az újság, kiadó, vallási szervezet, rend, stb.) akik örömmel rendelkeznének ezzel a tanulmánnyal és a késöbbi felhasználásáról önállóan dönthetnének.(Természetesen nem kritérium, hogy magyar legyen ez a szervezet.)
A mü címe teljes egészében tükrözi a tartalmát!
Akinek ez a mü a tulajdonába kerül,garantáltan felvilágosul az összes vallás misztériumainak kozmikus hátteréröl.
Tanácsukat szeretném kérni,hogy kivel vagy milyen szervezettel vegyem fel a kapcsolatot,célom elérése érdekében.
Azért fordulok Önökhöz is, mivel az "új Ègi és Földi Jeruzsálem " ("Krisztus -szellem eljövetele") szorosan kapcsolatban áll Magyarországgal, minden idök legnagyobb misztériuma Magyarországon teljesedett.be! Az ezt megelözö ill. elökészítö Páneurópa Piknik´89 pedig az utolsó fontos láncszeme volt ennek a kozmikus folyamatnak("mi képpen a menyben,azon képpen itt a földön is" -"wie oben, so unten"!).

Tisztelettel várom válaszukat
K. Matefi
Levélcimem:Hintere Gasse 4.
73529 Schwäbisch Gmünd
Deutschland
E-mail:klaus_matefi@web.de
Az internetben fellelhetö egy rövid rész a tanulmányból.(http://www.derwahresternvonbethlehem.de.vu)