kuller Creative Commons License 2004.11.10 0 0 967
Hát igen a manuál elég hiányos, ráérzéssel lehet bővíteni.

Én is nyírtam ki könnyűtankot páncéltörő puskával, de 3-4 körön át folyamatosan kellett lőni. Mire a másodiknak nekállt volna Günter már rég odébbálltak Ivánék. A leggyengébb páncéltörő ágyú a "kopogtató" 37-es valszeg első lövésre kinyeste volna a BT-7-est 200m-ről. Modjuk az az előnye megvan a puskának amit írsz meg, hogy házba is leghet rakni.

Hát igen ha a T34-észreveszi a támadó pz2-est akkor már nem kötnék a legénységre életbiztosítást. Pont ezért kell mindent megtenni, hogy ne vegye észre. Eldugni a Pz2őt, hátúlról lőni, és rákényszeríteni a t34-est, hogy be legyen gombolkozva. (Akár ködöt is lőni.)
A V alakú csata az összessége a fenti dolgoknak. A pálya téglalap alakú, de a járható rész az lehet v alakú: hegyekkel, erdőkkel, vízzel megoldható. Ekkor a T34-est a V egyik szárába, a Pz2őt a másikba a victori flaget a V csúcsába rakod. Az egységek nem látják egymást mondjuk egy hegy miatt. A pz2őt bedugod egy ritkás erdőbe, hogy rálásson a victory flag-re. A t34-es meg fog indulni a Victori Flag felé, mikor odaér akkor már látja a pz2ő és jól seggbe durrantja. Ennél ideálisabb leosztás nincs.

A parancsnoki képességeket megnézheted ha egy parancsnoki egységre kattintasz+enter, akkor a felső részen kiírja, hogy moral +2, command +1 stb..

Mi is a többi? Na mindegy mert beszédes nevük van. A moral azt jelenti, hogy ha pánikolnak a katonák, akkor hamarabb abbahagyják ha a parancsnoknak van moralja ha +2 -es akkor meg még hamarabb. A command azt jelenti, hogy mekkora területen szóródhatnak szét az embereid, tehát, hogy a parancsnok milyen messzire tudja eljuttani a parancsait.

Én is szeretem a feltörő füstfelhőt nézni:) Legtöbbször akkor robban fel egy tank ha overkill történik. Tehát ha ágyuval lősz verébre:) Páncéltörő puska miatt nem valószínű, a 88-as viszont elég nagy égést eredményez:) Az sem mindegy, hogy egy KV darálót küldesz meg 88-assal vagy egy BT-5-öst. A KV elég kemény dió még a 88-asnak is, nem valószínű, hogy felrobban.

A dimamic vicory flaget kipróbálom a 7végén.

Az abadobned járművek ugyanúgy támadhatóak, mit a működők. Csata vége felé végigjárhatsz gyalogsággal vagy egy tankkal és közelről felrobbanthatod az elhagyott járműveket. Én meg annak örülnék, ha ezeket a következő pályán használhatnád, az lenne a jó móka!:) Sőt azt is hiányolom, hogy nincs lőszerszállítás. A sebesültekről már ne is beszéljünk. (Ha könnyű sérült és időőben ellátod, igazán visszajöhetne pár pálya múlva.) A 88-as mobilitása pedig nem reális, mert itt csak csata végén 1 nehézvontató segítségével tudod megmozdítani, de akkor is onnan indulsz ahol épp állt a 88-as. A valóságban egy gyakorlott személyzet 20 másodperc alatt felállította és 1 perc alat lebontotta. Ez a bug nagy érvágás a játékban a németeknek, tekintve, hogy az a legjobb páncéltörőjük.
Na mindegy nem tökéletes, de nincs nála jobb a piacon:)

ÜDv
Előzmény: pecaboy (965)