Probatbicol Creative Commons License 2004.11.10 0 0 723

Az Unióban lehetetlen a vízumkényszer tagállamok között, mivel megszűntek a belső határok.

 

De másfajta kellemetlenségekkel tudnak szolgálni. De mint már írtam, itt nem azonnali és zord retorzióktól kell félni, hanem az elhidegüléstől, a bizalmatlanságtól, a megvetéstől. Ez át fog sugározni a gazdaság, kultúra szereplőire is, a sajtóba is, egyszóval  szar népségnek fognak minket tartani.

 

-------------

 

GLászló beidézte az ominózus parlamenti határozatot. Tessék mindenkinek hideg fejjel és logikusan elolvasni. Abban a stabilizáció többször is szerepel. Abban kell részt vennünk. Mi a stbilizáció legfontosabb állomása? A szabad választás. Annak megtörténte után lenne logikus elkezdeni mérlegelni a kivonulást.

 

Az, hogy marha fejjel beírtak egy dátumot, ahelyett, hogy azt írták volna: "a Parlament következő határozatáig" vagy "a Parlament ezt megszüntető határozatáig" - tipikus előre nem látás, agyatlanság, kapkodás. Ha logikusan értékelték volna a célt, és azt, hogy el kell juttatni az iraki népet a döntésig, akár azt is írhatták volna, hogy "az Irakban megtartandó szabad többpárti választásokig", sőt, azt is, hogy a szabad választásokig + három hónap, vagy hogy legalább a szabad választásokig és utána értékelje ki a helyzetet a Parlament.

 

Ha így tettek volna, most nem tépnék a szájukat sokan egészen más ürügyek folytán.

Előzmény: alfredoo (712)