BOLOND Creative Commons License 2004.11.10 0 0 362

Mr. Gocpoint,

A szallas a legegyszerubb. Ha nyugodt akarsz lenni, fizesd elo az elso ket ejszakat az interneten vagy utazasi irodaban, es ha megerkezel, nezzel szet a kornyeken szallasert.  Ha nem talalsz jobbat, maradsz ahol vagy.  Sokszor (legtobbszor) nem ugy neznek ki a dolgok eloben mint a prospektusokban. Ha bemesz egy motelba/hotelba, eleg egy parszo tudas, mert tudja mindenki hogy nem marhahusert mentel be:). A szobat is megmutatjak mielott lekotod magad.

Sok konyv van, magyarul is ami felsorolja reszletesen a szallasokat, ettermeket, kirandulohelyeket stb. Vigyel magaddal egy ilyen konyvet.

 

Cavalcanti,

Laszlo volt a keresztneve, az otvenes evektol elt arrafele, tobb szigeten is, vegul Mitiaro-n telepedett le. A felesege meg most is ott el, az egyik fia Rarotongan a tobbiek azt hiszem New Zealandon elnek. Az egyik lanya vele van eltemetve, pont egy ev valassza el a temetesuket. Fura erzes volt egy magyar nevet latni egy sirkon ott.

 

Bogyo 2,

Ha veszel utasbiztositast akkor nem kell aggodnod hogy mi lessz az esetleges egeszsegugyi problemakkal.

Amugy tetszik a hozzaallasod az utazashoz. Nem feletetlen a draga dolgok a legemlekezetesebbek. Sot. En sokat dolgozok varoson kivul, es nagyon tudom elvezni az apro elmenyeket az uton. Kulfoldon elkeruljuk a "gocpontokat" (bocs Mr. Gocpoint) amennyire csak lehet. Megragadok minden alkalmat hogy beszeljek a helyiekkel. Sokkal maskeppen latod ugy a vilagot, melyebb az elmeny.

Előzmény: Mr.Gócpoint (359)