naakkormivan Creative Commons License 2004.11.09 0 0 172

"Azért, mert elmaradott ország vagyunk, ez mindigis így volt."

 

Bizony ez nem volt mindig így! Ne vörösbárótól tanulj történelmet, hanem olvass, - lehetőleg ne szocreál -, történelemkönyveket. Hamar rá fogsz jönni, milyen nagy kultúrájú nép a magyar!

 

"Nem azért, mert a gonosz magyarellenes mszp lerombolja a munkahelyeket, hogy a magyaroknak rossz legyen :P"

 

No az MSZP-s vagyonelrablási, átmentési, országkirablási technikák komoly oldalakat fognak megtölteni a jövő történelemkönyveiben. Az biztos ezekben az MSZP politikusai nem az arany lapokon fognak szerepelni. Nem ebbe a topikba való téma, de az MSZP-s privatizációk és pénzelvonások miatt megszűnt munkahelyek bizony nagymértékben elősegítették a mostani katasztrófális munkanélkülíséget.

 

Csúcs, hogy háromszoros igent mondasz arra, hogy a szociális segélyen élők meg meg tudnak élni, lakást tudnak fenntartani és gyereket tudnak nevelni a kapott pénzből. Kérdezd meg már tőlük, hogy mennyi pénzt kapnak! Nagyon sok egyedülálló nyugdíjast ismerek, akik kénytelenek voltak nyugdíjas rokonukkal összeköltözni, mert egy nyugdíjból nem tudják lakásukat és önmagukat fenntartani! És a szociális segély a nyugdíjnál sokkal kevesebb!

 

Azt mondod, hogy a nyomorgók azért jönnének át, mert itt háromszor jobb életszinvonalon nyomorognának. Akkor miért van telítve Budapest hajléktalanokkal? Miért nem mentek már el mind Párizsba, Londonba vagy más nyugati városba? Hiszen ők ott nyolcszor-tízszer jobb körülmények közt nyomorognának.

 

Az meg mit jelent, hogy ha áttelepülnek akkor kérhetik a magyar nyugdíjat a román helyett? Ha így is lenne, a román nyugdíjnak megfelelő összegből meg tudnának itt élni? Nagyon sok magyar nyugdíjas egy ledolgozott élet után csak annyi nyugdíjat kap, hogy az éhhalált épphogy el tudja kerülni! 


 

Előzmény: llist (160)