Törölt nick Creative Commons License 2004.11.09 0 0 143507

Andó Gergely :..   traficc!..Már megint demagóg vagy! Tudod, hogy a költségvetési pénzek pántlikázva érkeznek. Adott mire, mennyit. Én .........."

traficc :

Igen én már csak ilyen demagóg vagyok.

Annak születtem.

Sőt.

Már a nagyapám foglalkozása is : demagóg volt.

Amikor valaki azt mondja :....SZÉK.... én - demagóg módon - nem gondolok se asztalra, se kanapéra.

Demagógéknál, ( például nálunk) amikor azt halljuk, hogy SZÉK, mi bizony - eléggé elítélhető módon - SZÉK-re gondolunk.

Tudom, hogy ez születési rendellenesség, de én így vagyok fogyatékos, fogyatékkal élő.

Ha buta politikuskám azt mondja :.....jövőre egy fillért sem kap...........akkor ( láss csodát) én valóban úgy olvasom, hogy egy fillért sem kap.

Ex és gyakorló pénzügyminiszterről pedig ( lehet téves módon) feltételezem azt a bárgyú dolgot, hogy felfogja mekkora a különbség az :

- egy fillért se

- 140-180 000 000 000 Ft.- között.

Amikor n+1 címen van a költségvetésben vasúti pénz, ráadásul olyan is aminek jövőévi ki vagy részletfizetését pont a politikai okokból éppen emlékezet zavarral küzdő V.M. úr írta alá ( csak párt parancsra már elfelejtette mit írt alá pár éve), akkor mit feltételezzek nem vasúti hanem pénzügyi hpozzáértéséről ??

Nincs kire mutogatniuk.:

Mind egyformán feledékeny, GERINCTELEN, ha pártparancsot kap.

Mind elfelejti azt, amit pozitívként harcolt meg és ki a vasút érdekében amíg Ő volt hatalmon, és állítja be UGYANAZT negatívumként amikor Ő van ellenzékben.

Előzmény: Andó Gergely (143497)