lehell Creative Commons License 2004.11.08 0 0 22

Kedveseim!

tudom hogy méltattlan vagyok arra, hogy itt legyek, de ime a szétesés? Tudtam, tudom előre, hogy mi az, ami megmarad, ÖSZTÖNÖSEN, most meg kellett tanulnom, erre az ösztönre hallgatnom, ami ténleg belső hang, de mivel az anyag belseje üres, igy valaki beleszól, ebbe a anyagi világ üres belselyébe, akinek van file hallásra, hallhatja, nem hallattlan?

nagyon szeretem Swédenburgot, akit egy magyar barátja - ismerőse vezetett be a szellemi világogokba, ellenben, azt ami Ő elért, mi is elérhetjük, sőt, TELJESEN MOST A TEST CSAK RUHA LETT, ki - be lehet járni, mint egy ház, vagy Isten - temploma?

Édesanyám irtóra zsidó . zionista, ujjeruzsálemes, mig én, amiért baj van meg volt, A LEGŐRÜLTEBB VADMAGYAR VAGYOK, MERT ÉN MEGLÁTTAM ÉDESANYÁMBA, MEG A MAGYAROKBA AZT AZ EMBER, AKI HA ISMERED JÉZUSUNKAT, AKKOR A MAGYAR TÉNLEG AZ A FAJTA, AMIT A BUZI JOSEPFUS FLÁVIUS IS ELISMER? Na most Paul is, meg midnen Jézus krucifixxxest, buzinak látok, HISZ HA MAGYAR VAGY, LÉGY FÉRFI, mig most Édesanyám, meg a családom nagy része, irtóra zionista izráellista ujjeruzsálemes, akik mégis nagyon jó emberek, keresem az okát, mert Swédenburgot is nagyon szeretem, de nem érdekes, Ő Uj Palesztinia Uj Palesztin Uj Jeruzsálem világváros, mig most, mehecc a zsidókhoz, nincs Jézus, jól kiröhögnek, mig a kersztényekhez, Jézus meghalt, akkor hogy támadott fel? Mert, ha most NEM ZSIDÓSUL MAGYAR LENNÉK, szerintem akkor meghalnék a MAGYAROK ISTENÉNEK, amit megint, csak jól megrugdostak, meg elvertek a papok is, mert ördög van benned? Holott, te gondolod, hogy anyámat, meg családomat legyilkolom, mert a zsidók meg ügynökeik, elcsavarták a fejüket, vagy ha nem, na látod, itt már kirugnak, kizárnak, még a társadalombul is, holott 99% -a az embersignek igy érez, csak nem mernek kérdezni se erről, mert nem érdemes, ezt mondta eddig mind?

Ti mit mondtok?