Kristóf Miklós Creative Commons License 2004.11.08 0 0 2529
Kedves Simply Red! Korom Gyula írt nekem, mert a 2285-ös válaszom azt a rossz benyomást sugallta hogy én és ő szögesen ellentétes nézeteket vallunk, tehát az ő nézete szükségképpen rossz. Nos, erről szó sincs, én a pluralitás híve vagyok, tehát szerintem szögesen ellentétes nézetek is lehetnek egyszerre igazak, másrészt nem hiszem hogy csak az enyém jó. Én éppen azért írtam meg az elméletemet ilyen félkész állapotban mert reméltem hogy kapok valami pozitív lökést, hogyan tovább. Mert elakadtam, nem tudom merre menjek. Te is sokat segítettél, legalább a hiányosságokra rávilágítottál. Korom Gyula a kísérletek fontosságát hangsúlyozza, és ebben igenis egyetértek vele, mert a végső szó a tapasztalatoké. Ő megmutatta, hogy a Michelson-Morley kísérletet másként is lehet interpretálni, és hogy a tudósok enyhén szólva összecsapták a dolgot. Elemezni kell a fázisokat, frekvenciákat, utakat, sebességeket, mindent. Nem lep meg ha ezek után Kisfaludy György meg azt állítja hogy ő egyenesen a gravitációs hullámokat tudja megmérni egy nagyon egyszerű kis lézeres ketyerével! Szóval nagyon keveset tudunk a fényről. Nem csoda ha a topikokon annyi vita van erről, mert a tudósok sincsenek tisztában sokmindennel.
Előzmény: Simply Red (2239)