Stunt62510 Creative Commons License 2004.11.06 0 0 4244

Azt mondja benzinessel is meg tudja ezt csinálni, de ott a növekmény olyan 10%, sőt a 68 lóerős SDI motorból is kihoz 80 lóerőt, pedig ott nincs turbónyomás! Én ebben kicsit kételkedem, mert...amit mondtam. Nagyot nem lehet alakítani a semmiből. Sajnos nem tudta megindokolni, hogy mivel mit csinál, de biztosra veszem, hogy nyomást növel és hozzá egy kicsit több anyagot ad, olyan arányban, hogy még ne füstöljön. Én csak ezt tudom elképzelni és minden jel erre mutat.

 

 

A srácnak van több programja egy-egy adott modellre, általában a legújabbakat használja, mert azok jobbak, mondja ő. Nincs fékpad, semmi nincs, de elmehetsz kipróbálni, ha nem tetszik visszateszi és mehetsz haza, fizetni nem kell.

 Úgy néz ki, ezek a programok elég jók, összehasonlítva a barátom autójával, amely okádja a füstöt... Talán erősebb a füstölős, de ilyen áron nekem nem kell(ene).

 

Annyira más az autóm, hogy 5 méter alatt éreztem, nem kellett volna hosszabb próbaút, csak amiatt, hogy nincs-e lyuk, torpanás, vagy valami. Egyenletes, jól megy stb.

 

Erről a "leszabályzásról" majd beszámolok, még körbejárom a dolgot. Ha ígymarad sem baj.

Előzmény: mgy (4236)