oktaclio Creative Commons License 2004.11.04 0 0 400
Atti vazze, már reggel itt a munkahelyemen kiröhögöm a belem a kamion project miatt!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Látom azért márkahű maradtál, legalábbis csőrös a kamion is...

Akksi: én legolcsóbban Bp.-en a Táblás u.-ban vettem akksikat a mocijaimhoz. A volt Deltasped raktártelepen van, tuti megtalálod: ha szemben állsz a Deltasped épületével, attól jobbra van a sorompós kapu, ott az őr elmondja, merre keresd az akksisokat. Egy tök jókedélyű középkorú csaj az eladó, mindig ad kedvezményt meg ajándékelemet. Ott feltöltik egyébként és ready to go. Szerintem.

Gyuri: bocs, hogy tegnap leráztalak, de pont meló közben voltam. ;-) A fém fékcső érdekelni fog, de nem most, mert havonta több csekket fogok a kezembe, mint papírpénzt mostanában... Valamikor összeröffenünk, ez a hét nem jó, de jövő héten megbeszéljük. Mi újság az eladó Biggel, van valami?

És még 1x ezer köszi Robinak, mert voltam olyan hülye, hogy Zkaroson felejtettem a "BIG-csomagom", de utánam küldte, meg is kaptam. De a Posta színvonalát mutatja, hogy a kormánycsapágyam ugyanarra a címre már nem érkezett meg...

Még valami: a "régi" BIG első teló belsőcső átmérője 41mm, ugye? Milyen más motornak ugyanekkora az átmérője, aminek van ilyen hosszú rugóútja és dupla tárcsás? Mert ugye az AfricaTwiné 43mm-es és az jó az "újabb" BIGbe, de szerintem a réginek rosszabb a fékhatása. Én nem vagyok 100%-ig megelégedve vele közúton, na. Terepre jó egyébként. Szerintem.