Miután feltettem az új ati drivert, nekem is jobb lett, bár néha még így is belassulnak valamiért a menük.
Elkezdtem egy játékot (klub alapítás ---) angol területi liga másodosztály O:))),
nyomtam jópár meccset 3dben, de már nem vagyok olyan lelkes mint első pillantásra voltam. Néha (?) még mindig úgy tűnik, hogy a taktikával ellentétben csak össze vissza mászkálnak és rugdosnak az emberkék. (kivéve a "time waste" taktikát, mert azt tökéletesen alkalmazzák.) O:))ű
Egyszóval még bőven van mit fejleszteni a dolgon az elkövetkező 5-6 évben...
Viszont ha meg átváltok szöveges üzemmódra, akkor méginkább zavaró a FELESLEGESEN nagy felbontás. Arról nem is beszélve, hogy lock ide, lock oda, de a progi akkor is 75Hen fut, bármennyi is van beállítva. Ami még inkább nevetségessé teszi a dolgot. Lehet hogy EAék úgy képzelik, mindenki minimum 19colos monitoron nyomul, de akkor meg miért használnak sokéves szabványt? Röhej hogy egy ilyen dologgal el lehet cseszni egy progit.
Nincs valakinek valami trükkje amivel át lehet állítani a progit 800*600ba és windowsban beállított képfrissítésre? O:)