kuller Creative Commons License 2004.11.03 0 0 964
Helló!

Szerintem is azt jelenti az "internal armor flaking" amit írsz, a morális hatását még nem néztem. Lehet, hogy csak szerencsétlen esetben sérül a legénység.

A HE lövöldézsről igazad lesz, mert emlékeimben leginkább a Pz4-esek lődőznek buzgón, de nekem az sdkfz251/10-es is aktivizálta magát. Úgy látszik akkor nem csak azt vizsgálja amit írtam hanem még az eredményességet is. A játéknak vannak kisebb hiányosságai, ilyen a HE kezelés, de azért összességében nem láttam még jobbat:)

Lőttem már ki t34-et pz2-vel, sőt sima flak20-assal is, de azért ahhoz szerencse is kell. Sőt a 75/L11-es gyalogsági löveggel is kikaptam egyszer egy T34-est, de ez sem jellemző. A tankhunter gyalogság vagy egy fél sqad pioneer viszont nagyon büntető tankokra közelről. Ha a terepviszonyok megengedik, szoktam venni. A páncéltörő puskák a legvékonyabb páncélzatú felderítőautókat is csak a 10.-20. lövésre szedik ki, használatuk felesleges. (Erre a háborúban is rájöttek:) A 10,5-es viszont mindenre gyógyír:)
Próbáld ki azt, hogy veszel egy szakasz elit Pz2őt, a parancsnok 4 tulajdonságát felrakod 2-esre. Ennél hatékonyabb Pz2ő nincs a játékban. Dugd el őket mondjuk egy V alakú völgy egyik szárában és várd meg amíg a T34-es a másik szárból érkezve a farát mutatja. (Emiatt a victory flaget a v csúcsába kell rakni.) Ha mind a 4 látja akkor sorozd meg rendesen. Ha ebben az idális helyzetben is megfutamodnak akkor megérdemlik amit kapnak.:)
Tipp: Ha campaignt nyomsz akkor az abadoned tankokat elvontatják és a szerelési kapacitás függvényében elég valószínű, hogy a következő csatában megint szembe jön veled. Ilyenkor knocked out -ra kell tenni őket. Vagy úgy hogy tovább lövöd valami nagy kaliberrel vagy úgy hogy oda mész és felrobbantod a műszakiakkal.

Nem a tompaság miatt írtam csak, hogy egyértelmű legyen a mondandó:)

Lenne nekem is kérdésem, nem akarom gurunak beállítani magam:) tehát: a dinamikus victory flag mit jelent? Nem vettem észre különbséget a statikussal szemben. Arra gondoltam, hogy evvel lehet konvojvédelmet nymoni, de nekem nem mozdultak meg.