Hello Noni!
Mármint azért járnak oda, hogy mutogassák?:) Nekünk is jól jönne egy olyan hely, ahol mutogathatnánk magunkat.:) Mikor voltál a kúrán? Azóta semmi? Old England
azt írja, hogy neki nem használt. Holnap felhívom őket. Eddig is a Google-ben kerestem, de nem találta. Szerinted utazási irodában kell érdeklődni? Ismerem a Chemol Travelt, ők Izraelbe szerveznek utakat. Azt hiszem Jordánia enyhén szólva békésebb lenne. Mi minden évben az Adrián nyaralunk. Van úgy, hogy egy hónapig is ott vagyunk. Igazából én nem lettem tünetmentes, csak nem volt olyan ronda és nem romlott az állapotom úgy sem, ha nem kentem be. Esetleg nyár végéig kihúztam úgy, hogy lehetett szoknyában járni. Bár nekem volt olyan nyaram is, hogy 40 fokban tök felöltözve, hát mit mondjak, szuper volt. Viszont idén nem nyaraltunk, hát meg is látszik.
RTH41-nek: Szerintem a só nem csak a felpuhításra való. Lehet, hogy csak a holt tengeri só jó? Itt a szomszédunkban van egy sóbarlang. Lehet venni tőlük nagyon sós vizet. De szerintem az nem olyan, mint a Holt tenger. Szolizzál! Az tényleg jó.
Old England-nek: Köszi a számot. Holnap felhívom.