inkontinencias Creative Commons License 2004.11.02 0 0 0
Sziasztok!

 

Azt hiszem el jött az ideje annak, hogy jelezem én is a világon, vagyok…

Szeretnék olyan lányokkal levelezni, akik inkontinenciásak. Első sorban el vagyok keseredve, azért mert nekem nem lehet barátnőm, és szerintem soha / nem sajnáltatni akarom magam meg nem olyan levelekre, vágyok, hogy majd lesz valakid, stb. /. Csak ha már így elbánt velem az élet és elvette a lehető legtöbb férfiasságom azért a kezeimet, és az agyamat meghagyta, még írni azért tudok, sőt járni is. Így hát más nem lévén legalább sorstársakkal meg tudok ismerkedni, és azt hiszem ez az én sorsom, hogy csak barátságot tudok kötni mást nem, és mivel barátaim, sincsenek /teszem, azt nem járok sehova, mint más normális ember mikor szórakozni vágyik meg ilyenek, mert az élet nem adott mellém, barátokat /. Azért másokkal megismerkednék. Talán egy különös perverzió ez, /milyen ember az olyan, akinek nem lehet barátnője, mégis levelezne velük, hát ilyen, egyszerű és olyan, mint bárki más, csak egy csodabogár / de ez van. Tehát ha van itt olyan, aki megismerkedne egy ilyen csodabogárral, akkor tegye.

 

Hogy ki is ez a csodabogár, hát egy hatalmas szível megáldott érző emberi lény talán ugyan olyan, mint te, 23éves budapesti és irdatlanul szereti a rockzenét, valamint marhára egyedül érzi magát, műszerész végzetséggel áldotta meg az élet, és a levelezésen kívül talán másba is beugrik a normális határokon belül.

 

Ha valaki úgy érzi, hogy ez a csodabogár megérdemel egy kis reményt is a sok pofonok után, akkor ne habozzon, írjon egy levelet, és bizton állíthatom, fogok rá válaszolni is.

 

Ha egyesekben felháborodást kelt írásom, szeretném, ha megértenék nekem már más lehetőségem nem maradt és egyszerűen nincs már más ötletem se… A dolgok normális menetében egy ember megismerkedik valakivel össze, barátkoznak megismerkedik az ágyban történő dolgokkal és van aki ezt ki használja / egyéjszakás kalandok stb./  alapvető dolgokról már nem is merek említést tenni pl első csók stb. Na ez nekem az életemből ki marad és nehéz is elviselni. De attól még én is ember vagyok, és ha más nem hát barátokra vágyok, mert tudom és remélem, hogy azért egy ilyen csodabogár is megérdemel valamit valakitől és ez nálam, egy levélben vagy egy jó barátban ki is merül.

 

Mivel tudom, azt hogy vannak másképen gondolkodó emberek / tőlem eltérően is / ezért nem fogom megvetni az építő jelegű esetleg kemény kritikákat se, végig fogom azt is olvasni, mert megérdemli az illető, ha már vette a fáradságot.

 

Mindezt a megtehetitek az inkontinencias@index.hu email címen/re/ 

 

Időtől, kortól, nemtől függetlenül megtehetitek, hogy válaszoltok, nem vetek meg senkit, és az sem számit mikor teszitek ezt! Fogok válaszolni!

 

Előre is köszönöm mindenkinek, hogy él/t/ a lehetőséggel!

 

Egy lehetséges barát / Inkontinenciás / Zoli