sz_solt.:
Tényleg megköszönném, ha személyes válaszod van, azt ne itt tedd meg. A témával kapcsolatos pedig jöhet.
Ezt nem kekeckedésből kérem, sőt nem is szoktam általában. De a jelen helyzet olyan, hogy pillanatok alatt elszabadulnak az indulatok és ez nem vezet semmi jóra.
boldogság:
Köszönöm a véleményed, de a kérdés elsősoban a bibliai fogalomra vonatkozik. Ha beleolvasol a korábbi hozzászólásokba, abból talán egyértelműbben kitünk. Úgy vélem talán csak elsőre látszik egyszerünek, vagy esetleg érdektelennek. Azonban valamennyien megéljük valahogy és ebben a szándék igen sokat nyom a latba szerintem.
ActionMan:
Nem igazán értem, kinek és miért írtad amit írtál. Azok közé tartozol, akik a topic kezdete óta jelen vannak. Igy ismerheted az ide írók véleményét és magad is kifejtetted bővebben. Úgy vélem egy beszélgetés akkor válik érdekesség, ha egymás gondolataira is odafigyelünk, a sajátot közöljük és összevetjük ezeket.
Nem gond, ha nincs új mondanivaló, vagy érdektelenné vált a kérdés, akkor hadd süllyedjen a topic. De ellenségeskedés, vagy éppen egymás lekezelésének nem szeretném, ha szintere lenne.