CSerfa Creative Commons License 2004.10.31 0 0 525

Kedves Sz solt!

Igazán sajnálom, hogy a nekem személyesen szóló részt is ide írod, pedig egyértelműen felszólított minket a topicgazda, a személyest ne ide.

Sajnálom, hogy te felülbírálod őt, és még engem kritizálsz, hogy topicomba hívlak, noha a topicom erre van, ez a topic meg nem.

Én tehát személyes hozzám intézett szólásaidra a mostani kivételével nem felelek itt, sőt, nem is igen veszem tudomásul. Hamisnak is tartom vádjaidat (pl. egyáltalán nem haragszom Hán Szólóra, sőt, nem is ellenségem, ellenségem csak felebarát lehet, ő meg nem az). Sőt, vádaskodás az írásod javarésze (most nem sértődöttnek vádolsz, hanem haragosnak, pedig én ritkán vagyok haragos, sokkal ritkábban, mint bármely ismerősöm). Lehordasz ennek-annak, majd ki is osztasz, ha komolyan venném, nem lennél "kedves Sz solt". Gondolom, értelek, nem akarsz-akartál egyértelműen megfelelni, hát keresel mindenféle kigondolást, és ami rosszabb, vádat. Én elég egyszerűen bánok a fogalmazgató, kigondolást kereső emberekkel (akik képtelenek igenre és nemre), te sem mész velem többre így.

Egyelőre a választ megtagadtad, a személyest nem hagytad itt el, összefoglalva hibáztál, semmi jót nem tettél, csak rosszat.

CSerfa

Előzmény: sz_solt (524)