pecaboy Creative Commons License 2004.10.30 0 0 953

A Pz2 versus T34-es csatát megvívtam már soxor, azt javasom, hogy hátúlról-oldalról kapd el. Vagy ha több Pz2őd van, akkor hide amíg nem érnek közel, majd egyszerre kezdjenejk el tüzelni (közelről és lehetőleg ne előről).

Hmmm... Ezexerint tankoknál is ér valamit a Hide? Elég érdekesen nézne ki a valóságban, hogy 1 mp alatt elrejtőzik a tank :))

 

Exposive lőszert alapből automatikusan használ az MI. Ha sok van belőle akkor gyakrabban de szokot tartalékolni 10-20%-ot. Ezeket már nem lövi el automatikusan, csak ha rákényszerted. Ez minden egységre és lőszerre igaz, kivéve a páncéltörőt, mert azt amíg van tank addig lövik, ha elfogyott akkor a tarcsi HE-t kezdik el szórni.

 

Háát, nekem valahogy nem így működött :(( 3 Cracked PzIII tankkal nekimentem vagy 30 szakasz gyalognak, akik jobbára sík terepen voltak, és a PzIII-k ágyúja mintha megkukult volna. Géppusiból nyomták az áldást, de mikor elfogyott az ammojuk (persze ágyúk HE-ja még mindig maxon volt), akkor se lőttek az ágyúval, csak ha manuálisan kiadtam a parancsot. Sőt még Cover Arcnál sem, meg akkor sem, mikor a gyalogok már közelről támadták őket. Lehet, hogy kipróbálom még 1x... A pct. ágyúk, egyéb ágyúk ellen viszont használják szépen.

 

Manuális tűznél nekem lőnek AP-t is a gyalogságra, ha már nincs HE.

 

Amúgy hanyas most a legfrissebb verzió? Talán nekem bugos.

 

Tippet köszi, kipróbálom!

 

A mesterlövész kilövi a parancsnokot


Az mitől függ, hogy egy kigombolkozott tank parancsnokát a gyalogság milyen eséllyel szedi le? (Azt észrevettem a KV-2-vel vívott egyik harcban, hogy a nagykaliberű robbanások hajlamosak kinyírni a parit, még ha nem is találják el közvetlenül a célt.)

Előzmény: kuller (950)