halaloszto Creative Commons License 2004.10.29 0 0 855

Szia Erzsbeti!

 

Me ne sertodj! tisztan csak arrol van szo, hogy senki nem irja le az egesz gondolatot amikor kommunikal, hanem csak azt a reszet, amirol ugy gondolja hogy uj lesz a tobbieknek. Mivel az egyik asztalos a masik meg programozo, nyilvanvaloan mas az, amit alapbol ujnak gondol. A programozo azt mondja, hogy a kevesfogu gyoprsanvago felesleges, mert a sokfoguval is lehet puhafat vagni tokeletesen. Es az o szemszogebol ez tokre igaz is. A tiedbol meg nem.

 

De egy asztalosnak nem is egy furesze van, es ha beinditja nem 4 darabot szab le, hanem 40-et vagy neadjisten 400-at. Van is neki nagyolo, keresztvago, hosszvago, kemenyfahoz, puhafahoz fureszlapja. Nem gond kicserelni, mert amit azzal elveszit azt megnyeri a haladosabb munkaval. Az sem gond, hogy 10 korongja van, mert ugyis kell evente venni egy-kettot, es igy ritkabban megy az elezohoz.

 

A hobbista utalna ha allandoan cserelgetnie kellene az egyetlen fureszben, semmi kedve szazezreket parkolni fureszlapokban, es elezot esetleg eleteben nem latott. Bazira nem erdekli hogy a negy darab lecet amibol kepkeret lesz 1 sec vagy 10 sec alatt vagja le, mert elotte 3 orat toltott a tervezessel.

 

vezessuk be, hogy mindenki a hozzaszolasa vegen, az alairas alatt odairja, hogy az elmult heten mennyi idot toltott a muhelyben.

 

vajk

0

Előzmény: Erzsébeti (851)