zjghfdlcx Creative Commons License 2004.10.29 0 0 4

sziasztok jovendo (Z1 Z2-es ??) kollegak !!!

 

en 14 evig csak videozassal foglalkoztam de gyakran felkertek fenykepek keszitesere is.2003-ban vettem is egy canon powershot a60-st es ezzel lovoldoztem olyan pillanatokra mindt peldaul:polgarmesteri hivatalban alairas,gyuruhuzas es esketes a templomban,menyasszonytanc es torta stb.

     Ezek a fotok 90%-a belteri foto max. 3-5 meter tavolsagbol (mozgas kozben kellett elkapni a fentebb leirt pillanatokat), amit igazan csak automata modban tudok elkepzelni.

   Nincs idom a gep allitgatasaira (mert 20-150 ember var utannam).Eddig mindenki meg volt elegedve a canon a60-al keszult kepekkel,ezzel nincs is semmi gondom.

 

  A PROBLEMAM A KOVETKEZO:

eleg csudan neznek ram amikor elmegyek videozni egy PANA.V9000-es valkameraval mikozben a fotokat egy kis "zsebgeppel" keszitem.

Ilyen hejzetekben az elso benyomas is fontos (nagy szerszam nagy tekintely) legalabb-is a mi kornyekunkon.Ha megkerdezem a klienst mivel menjek SONY miniDV vagy PANA>V9000(VHS) az utobbit valasztjak (a hetkoznapi atlag klientura).

   

    Igy hat elhataroztam hogy lecserelnem a CANONT egy MINOLTA Z2-es re de:!!!

vegigolvasvan a minolta Z1 Z2 Z3-as topikokat 2003-ig visszamenoleg ,teljesen tanacstalan lettem,tudnam e az en celjaimra hasznalni a gepet legalabb CANON a60-as minosegben !!!????

   KRITERIUMOK:

90% benti fotok (templom, polgarmesteri hivatalok,stb) ,

az alanyoktol max.3-5m-es tavolsagrol fotozok, 

az alany 80%-ban mozgasban van (alair,tancol,tortat szeletel,stb),

csak a gep sajat vakujat hasznalnam.

nincs idom a gepet babralgatni allitgatni !!!(ellenkezo esetben lemaradok a pillanatrol).

       MEG EGYSZER ELMONDOM A CANON A60-as TOKELETESEN KIELEGITETT csak csudan neztek az emberek egy ilyen pici gepre.

 

       Csak azok valaszoljanak akik sokat fotoztak ilyen vagy ehhez hasonlo helyzetekben.Erdekelnek mas gepek is de max a MINOLTA Z2 arszintjen !!!