Kanitkabir
2004.10.27
|
|
0 0
528
|
Sziasztok !
Napok óta olvasgatom az irásaitokat. Vannak dolgok amikben egyet értek veletek. Vitatkozni azonban nem szeretnék. Egy dolog viszont nagyon jól esett. Barboo irta, hogy nem vállaljátok felmagatokat és én igen. Valóban igy van. Ott van a bemutatkozásomban, hogy ki vagyok és mit csinálok, hány kutyám van. Miért ne irjam le ? Vállalom magamat és a nézeteimet is ! Szerintem nektek is fel kellene fedni magatokat. Bár azt gondolom, hogy aki valóban benne van a kiállitásokban és valóban odafigyel másokra is, nem csak magára, az pontosan tudja, hogy ti itt kik vagytok. Aki jár kiállitásra és nem csak irni tud, mint például te Judit, az ismeri egymást és pontosan tudja, hogy ki mit csinál és hogy csinál és internet nélkül is kér tanácsot és segit másoknak.
Afgánt felvezetni nem nehéz, igaza van Zsófinak és biztosan a többi kutyával is igy van ez, csak meg kell tanitani. Ha egy kutya szereti a gazdáját, akkor szivesen megy vele a ringben is, mindenféle előzetes kölyök gyakorlás nélkül. Én befogadtam egy szlovák kant, Sütit 15 hónaposan és egy vadállat volt. Az első kiállitáson mindenkinek neki akart menni. Embernek, álltanak egyaránt. Mára egy olyan kutya lett belőle, hogy egy 2 éves gyerek kezébe is odamerném adni a pórázt és feltudná vezetni. Nem mondom, hogy könnyü volt, de semmi extrát nem csináltam vele, csak szerettem és vittem kiállitásra és megdicsértem ha jó volt, leszidtam, ha rosszat csinált. Nem irogatni kell a tanácsokat, meg kell mutatni, hogy mit tud az ember, mit ért el. |
|