kuller Creative Commons License 2004.10.27 0 0 950
Helyes a cmbb a bibliám:)

1-2 kérdés:Nem lehet:(

A mesterséges inteligencia miatt módosítja a célt, mert legfőbb törekvése egy egységnek, hogy túlélje a csatát. Tehát ha nagy tüzet kap vagy esélytelennek itéli meg az akciót, akkor beparázik vagy célpontot módosít.
Nekem leginkább gyalogságnál szokott ilyen lenni, ha pl rohamozásnál közéjük durrantanak vagy mondjuk gyalogsággal lövök egy másikat és megjelenik egy géppuskás vagy aknavetős ellenség, akkor célpontot váltanak azt kezdik el lőni.
A Pz2 versus T34-es csatát megvívtam már soxor, azt javasom, hogy hátúlról-oldalról kapd el. Vagy ha több Pz2őd van, akkor hide amíg nem érnek közel, majd egyszerre kezdjenejk el tüzelni (közelről és lehetőleg ne előről).
Exposive lőszert alapből automatikusan használ az MI. Ha sok van belőle akkor gyakrabban de szokot tartalékolni 10-20%-ot. Ezeket már nem lövi el automatikusan, csak ha rákényszerted. Ez minden egységre és lőszerre igaz, kivéve a páncéltörőt, mert azt amíg van tank addig lövik, ha elfogyott akkor a tarcsi HE-t kezdik el szórni.

Nem kérdezted, de egy tipp (főleg amíg nincs használható páncéltörője a németeknek): 10,5-es howitzer jó élőerő és tankok ellen is, de mesterlövéssze kombinálva brutális. A mesterlövész kilövi a parancsnokot, amíg parázik a többi kezelő, addig kap egy 10,5-eset. (Jobb mint a 88-as mert élőerő ellen ütősebb és lehet mozgatni.)

Bevallom a 10,5-es hangja tetszik a legjobban:)
Előzmény: pecaboy (948)