mdk Creative Commons License 2004.10.26 0 0 807

Ezt egy másik topicban irtam és csak átkopztam egy részét ezértt nem kell mindent figyelembe venni ha lenne olyan.

 

1.
Ott tartok hogy vagy kipróbálom a Maestro nitrolakkot fémre, hátha megtapad, vagy lelakkozom Maestro akrillakkal egyszer (mert az megtapad a fémen)majd 2x lefújom a Maestro nitrolakkal mert az meg jó kopás- és vegyszerálló.
Ezzel az a baj hogy lehet hogy egy terméken belül mégse bírják egymást és x@r lesz.
2.
Vagy kipróbálom az Akrillan lakkot amire az van írva hogy megtapad minden fémen(odaírták azt is hogy sárgaréz,bronz)és bőrdiszművön is tehát még rugalmas is lehet.
Az viszont nincs ráírva hogy kopásálló is
de állítólag erre van kitalálva(hát akkor miért nem irták rá hogy kopásálló?).
3.
A harmadik variáció hogy van egy festő ismerősöm(cégnél fújnak bútorokat kocsikat) aki ajánlott egy lakkot amit ők különössen igénybe(munkaasztalok gyárak padlója) vett felületekre használnak ami egy drága kétkomponensű lakk.
Erre azt mondta hogy nagyon szépen elő kell készíteni a felületet de állítólag erre sincs ráírva hogy megtapad fémen de ők már használták fém lakkozására is.
Na most hogy az a lakk ma is rajt van e a fémen azt nem tudom.(de bizok a srácba)

Megkérdeztem mit szól az autólakkhoz mert ugye az kemény meg víz álló meg mindenálló de azt mondta hogy az igaz hogy kemény meg minden de nem arra van kitalálva hogy járjanak rajta.(elég meggyőzően mondta)

Az a baj hogy mind1ik lakk csak spray-s változatban van kivéva az amit a festő ismerősöm szerez nekem ócsóbban és nekem az lenne a jó mert a küszöb már le van téve és a spraynél le kellene takarnom mindent.

Szal itt tarok és nem tudom mi legyen mert nem akarom elb@***ni se mert oylan 17m küszöbsínről van szó méterenkénti 400Ft ért.

Ecz-pecz kimehetsz,holnap után bejö.......

De valszeg a kétkomponensű lesz a nyerő.

 

Majd megirom a végredményt hátha vkit érdekel mert....