jozzee Creative Commons License 2004.10.25 0 0 161

 

Helló mindenkinek!

 

Gondoltam írok pár sort, ezzel is gyarapítva a hozzászólások számát.

Különben először írok ide, a múltkor véletlenül találtam meg ezt a topikot.Bár én nem vagyok fetisiszta, ettől függetlenül érdeklődéssel olvasom a hozzászólásokat.Ezen ruhadarabokhoz mindössze annyi a kötődésem, hogy van egy műbőr nadrágom, amit még réges - rég, 1998 - ban vettem.Anno akkor is tetszettek ezek a cuccok, akkor meg még trendi is volt diszkókban megvillanni egy ilyen nadrágban.Nemcsak szórakozóhelyekre, de suliba is meg mindenhová mászkáltam benne.

Akkoriban derült ki számomra, hogy nemcsak nekem, de rajtamkívül nagyon sokaknak tetszenek a bőr/műbőr/lakk cuccok, gyakorlatilag mindenkitől csak pozitív visszajelzéseket kaptam, lányoktól (ismeretlenektől is!), haveroktól, olyanoktól is akikből nem néztem ki, hogy érdekelné őket az egész dolog.

Aztán többen az ismerettségi körömben haverok is elkezdtek bőr/műbőr nadrágokat vásárolni, láttam rajtuk, hogy valamiféle pozitív irigység van bennük.

Naggyából 2000 táján pedig visszapakoltam a szekrényembe, addig persze szinte napi kellékem volt 2 éven át.

Szóval nem hiszem, hogy megváltoztak az emberek, csak sokan - úgy, mint én is talán - sodródnak a divattal.Bár most újból kezdem felfedezni a dolog varázsát, azt vettem észre, hogy egyre többet lógok a német E - Bay - en.