VIOLA_ Creative Commons License 2004.10.24 0 0 36507
Cián!

Azt tudom tanácsolni erre Neked, hogy gondold át a másik eshetőséget. Az én olvasatomban a több visszalépő csapat azt jelenti, hogy említettek egy osztállyal feljebb kerülve edzőpartnernek sem érezték volna alkalmasnak magukat. Ám ha konkrétan nem is ez, egy ehhez hasonló, az erőviszonyokkal összefüggésben lévő valami magyarázhatja a jelenséget, ami mindjárt világosabbá teszi a "nincs szükségünk a feljutásra, minek nekünk NB I" önmagában kétségkívül félreérthető kijelentését.

Lecsó!

Figyelembe véve, hogy a másik nemmel kapcsolatban valóban naprakészebb vagyok, még engedtessék meg, hogy közöljem az észrevételeimet. Az általad emlegetett asztal egyébként valamivel több tradícióval bír, az más kérdés, hogy sok közben érkező itt "vert sátrat".
További félrebeszélés helyében vágjunk inkább bele. Nem azért b...ogattam /ahogy írod/ a Kaposvárt, mert Lecsó vagy Kutyaszőr csapata. Maga a körülötte kialakult szitu az, amit sehová nem tudok elhelyezni, ami csak tovább növelte a felhőket a nem éppen derült égbolton. Annak csak örülök, ha ezelőtt mindig elindultatok, a mostani áldatlan állapotokat figyelembe véve mindenképpen lelkiismeretesen, becsületesen jártatok el. De ugyanakkor ez nem mentheti fel a mostani full váratlanul bejelentett visszalépést és körülményeit. Azt hiszem, az említésre méltó az ott nem elért eredmények híján ez, vagyis az egyikünknek sem örömteli eleve feladás. Nálam ez az, ami nem maradhat szó /és sajnos várható következmény/ nélkül. Mert bizonnyal lesznek velejárói. Bár ne lennének, és ne kellene ezen holnaptól rágódnunk...
Így belegondolva lehangoló, hogyha a Skopje, Kijev, Szófia, Istanbul és Izrael reprezentánsa mind-mind rajthoz áll - a tárgyi tévedésért bocs! -, csak a mieink mondják vissza - noha kétségtelenül szerencsésebb lenne egy átgondoltabb területi beosztás. Erről egyelőre nem mi döntünk.
Te, mint ebben a döntésben közeli érintett érzésem szerint túlságosan könnyedén teszed mindezen túl magad. Én nem szeretem, amikor a szurkolók részéről azonnal a vezetőséget találják meg, hogy amint valami probléma merül fel, okkal vagy anélkül egyhamar ők kerülnek előtérbe /nálunk sem ismeretlen jelenség/. Te most úgy véded a mundér becsületét, hogy a vezetőitek alapvető dolgokkal nincsenek tisztában, illetve későn kapcsoltak és ezzel nemcsak ti, helyi szurkolók érezhetitek valahol kellemetlenül magatokat, hanem az egész honi kosárlabda-társadalmat sodorják vele rossz irányba! A FIBÁ-nál bizonyára jó pontot szereztünk vele, így is elég ellenszenves bírót küldenek.:-((
Egy ilyen félrelépéskor csak tessék hangot adni a nemtetszéseteknek, mert még egyszer mondom: a magam részéről ennyi szép, a nemzetközi porondon átélt feledhetetlen élmény után valahol értetlenül szemlélem ezt a jelenséget és nemtörődöm hozzáállást.
Ahogyan örömömet fejeztem ki válogatottunk egyik oszlopos tagjának ütős külföldi szerződésekor, most az aggódás szól belőlem az általános hogyan tovább felől.