Garp szerint Creative Commons License 2004.10.23 0 0 756

Lehet az is, hogy igazad van. Én nem vagyok gépész, szoftverfejlesztéssel és tágabban érthető szervezéssel foglalkozom egy csomó cégnél, akik az ügyfeleim. Ezek között akad olyan is, amelyik gyárt és ráadásul nem is csak egy megrendelőnek (ez tipikus), de van olyan megrendelője, amelyik komolyabban odafigyel a minőségre és van, amelyik nem.

 

El tudom képzelni azt, hogy a készülékház belseje rejt pár apró, de lényeges különbséget, ami gyártástecnológiailag csak annyit tesz, hogy Li Ho Pin asszony a dzsunkán nem a baloldali kosárból teszi bele a (pl.) műanyagcsapágyat, hanem a másikból a bronzot, amikor (megintcsak pl.) Einhell-t csinál és a műanyag megy a Gérex-ekbe (pl).

 

Hasonlót láttam már itt Mo-on is, az ügyfélkörömben. Tehát egyáltalán nem tuti, hogy a festés és a címke csak az eltérés. Csavarozógéppel voltam már úgy, hogy direkt meghallgattam a hangját a motorjának és azt vettem, amelyik (szerintem) jobban szólt. És kívül mindkét jelölt "márka" ugyanolyan volt, de az egyiknek minden darabja egyformán szólt és máshogy, mint a másiké, ami ráadásul darabonként eltért. Hát, ezek azért érdekes dolgok tudnak lenni, hát még ha értenék is hozzá. :)

Előzmény: Soká (755)