zsuzsa
2004.10.23
|
|
0 0
1125
|
Ja tényleg... az a helyzet, hogy én még szerencsétlen vagyok a modern html szerkesztő programokkal, ugy irom az oldlat, hogy minden utasitast a mutatóujjammal pötyögök be, ami kb a 8 évvel ezelőtti html programozás szintje... ezért aztán lassan haladok, Vaci meg röhög rajtam mert amin én 4 órán át szórakozom, azt ő 4 perc alatt csinálja meg :-) De megcsinálom, persze !!
Egyébjként le fogsz hülyézni, de mélg mindig szopnak... Esznek szépen tápból, de napi 3-4x ragaszkodnak a mamihozbujáshoz. A jó oldala a dolognak, hogy Lola klasszul eszi a tápot, végre tökéletes az étvágya, életében először a bárányos biomillből is evett, érdekes módon képes volt megenni, pedig eddig ugy nézett rá, mintha méreg lenne... Szóval napi 3-4x eszik egy tál beáztatott tápot ( amit az óriásbébik meghagynak a nagy adagból ), inni tejszinnel feljavitott tejet kap meg vizet és két evés közben még elrágcsál egy marék száraztápot is...és baromi jó néz ki ! A szőre csillog, az orra mint a korom, hatalmasa egészségeseket kakál stb, ugyhoyg szerintem ilyen szempontból jót tett neki a szülés. Eddig is kiegyensulyozott és boldog kutya volt, ebből a szempontból nem változott, de az etetése most először megy jól.
|
Előzmény: Tibbe (1124)
|
|