Fürtöske Creative Commons License 2004.10.21 0 0 241788

Elvis megverte Okit
RTL Klub Online
2004-10-20 07:36:07

Hiába koplalt a Jeti, a piercingkirály bizony elpáholta. Elvis emiatt nem csak a bőréből ugrik ki örömében.

Hogy nem értik? Pedig nagyon egyszerű! Oki és Elvis egy hónappal ezelőtt fogyókúraversenybe kezdett, melyből most a piercingkirály került ki győztesen. Igaz, Elvis sem sokat fogyott, pontontosan hatvan dekával nyom kevesebbet, Oki azonban csak tíz dekától szabadult meg. Bár a fiúk nem lettek sokkal formásabbak, az egyezség az egyezség: Elvis nyert, ezért Oki fizet neki egy ejtőernyős ugrást.

A fiúk azért vágtak bele a fogyókúrába, mert egyiküket bojlertestűnek, másikukat pedig zsírfókának csúfolták. Elvis inkább edzéssel, míg Oki koplalással kart túladni a felesleges kilókon. Bár a kilókból csak dekák lettek, a fíúk néhány százalék zsírtól  azért megszabadultak. Nevezetesen a Jeti 0.9%-tól, míg Elvis 3.1%-tól.

A piercingmester ha minden jól megy már a jövő héten ugrik és magával viszi edzőit is, így állva bosszút a sok izzasztásért.

-Tudtam, hogy én nyerek, jövő nyárra pedig kiderül, hogy nem csak jóképű, de is izmos is vagyok – mondta a verseny győztese.

(Forrás: Mai Nap)