Béé Creative Commons License 2004.10.20 0 0 996

Amig lesznek utasok nem lesz gond !!!

Ime egy jó vélemény

Engedje meg, hogy  elismerésem, és gratulációm fejezzem  ki  az Ön által vezetett Légitársaságnak  az  egy  év  alatt  elért eredményekért.

Önökkel utaztam  - családommal  -  ( két kis gyermek, menyem és  fiam ) 

2004. 09.06-án  WIZZ  201-es járattal  Londonba,  (indulás reggel  6 óra)

2004. 09.17-én WIZZ  204-es járattal jöttünk haza, mely Londonból 20,35-kor indult.

Életemben  először  utaztam  e új  lényegesen  kedvezőbb árú - Önök által  nem szeretett köztudatba  bekerült  elnevezésű    „fapados”  -  járattal. 

Kijelentem a  járat  Nem fapados , olyan  figyelmességekkel, és kedvességgel  találkoztam mindkét úton,  amihez a nagy Nemzeti járatokon  nem vagyok hozzá szokva.

-  A Személyzet  rendkívül ,   kulturált volt, mosolyuk  kedvességük  mögött nem a felvett bájt lehet érezni,  hanem  olyan érzése volt az embernek, mintha  vendégként üdvözölnék a vendéglátók a saját  repülőjükön.   Végig  figyelmesek,  előzékenyek  voltak, minden utassal, de Velünk talán még  megkülönböztetett módon is  bántak. 2 és 5 éves unokáimmal  utaztunk,  a beszálláskor  előre hívtak bennünket   és figyeltek  a gyerekekre az út folyamán is.

- Mindkét út nagyon kellemes volt,  valószínű, hogy másoknak  is ez volt a véleménye,  mert leszálláskor  a megszokott udvariassági búcsúnál  meghittebb  köszönéseket  hallottam az utasoktól és  a Személyzettől.  .

- Meglepett,  - mert nem tudtam- hogy   e gépen is lehet  kapni  inni és ennivalót, amit  szakértelemmel  szolgáltak  fel,   mindenki számára elérhető   áron. 

-    A gép Kapitánya  a szokásos  be és elköszönő üdvözlésen kívül  menetközben is adott tájékoztatást az utasoknak. .  A gépet  nagy szakértelemmel  vezette.

- Gratulálok Önnek, és az Ön által alkalmazott kollegáknak! Véleményem  szerint  sikerült  egy igen  jó csapatot  összeverbuválni,  akik nemcsak mechanikusan végzik munkájukat, hanem minden gesztusuk, mozdulatuk,

mosolyuk  mögött látható büszkeség sugárzik, nevezetesen  „ Lássátok  én a WIZZ Air légitársaságnál dolgozom „

- Az egy év alatt elért   250.000 utas  szám  azt hiszem Önmagáért beszél.

Végezetül  amiért  Önnek címezem az elismerésem az az, hogy a hét közepén  láttam Önt a Napkeltében, amikor  is a riporter  ugyan  a jelenlegi  sikereihez gratulált,  de nem hagyta, hogy Ön erről  beszéljen  állandóan a  MALÉV-ról kérdezte, a válaszok  elől Ön ügyesen kihátrált. Nagyon kulturáltan  nyilatkozott,  mert  elmondhatta  volna, lám, ha hagynak dolgozni akkor,  ilyen  eredményeket  tudok  elérni… .

Még egyszer köszönöm az Ön által vezetett légitársaságnak  és a jelzett járatok  Személyzetének  azt a  kedvességet és kiszolgálást,  melyet  az igen csekély  viteldíjért  szolgáltattak. 

Előzmény: dzsoszer3 (990)