Amig lesznek utasok nem lesz gond !!!
Ime egy jó vélemény
Engedje meg, hogy elismerésem, és gratulációm fejezzem ki az Ön által vezetett Légitársaságnak az egy év alatt elért eredményekért.
Önökkel utaztam - családommal - ( két kis gyermek, menyem és fiam )
2004. 09.06-án WIZZ 201-es járattal Londonba, (indulás reggel 6 óra)
2004. 09.17-én WIZZ 204-es járattal jöttünk haza, mely Londonból 20,35-kor indult.
Életemben először utaztam e új lényegesen kedvezőbb árú - Önök által nem szeretett köztudatba bekerült elnevezésű „fapados” - járattal.
Kijelentem a járat Nem fapados , olyan figyelmességekkel, és kedvességgel találkoztam mindkét úton, amihez a nagy Nemzeti járatokon nem vagyok hozzá szokva.
- A Személyzet rendkívül , kulturált volt, mosolyuk kedvességük mögött nem a felvett bájt lehet érezni, hanem olyan érzése volt az embernek, mintha vendégként üdvözölnék a vendéglátók a saját repülőjükön. Végig figyelmesek, előzékenyek voltak, minden utassal, de Velünk talán még megkülönböztetett módon is bántak. 2 és 5 éves unokáimmal utaztunk, a beszálláskor előre hívtak bennünket és figyeltek a gyerekekre az út folyamán is.
- Mindkét út nagyon kellemes volt, valószínű, hogy másoknak is ez volt a véleménye, mert leszálláskor a megszokott udvariassági búcsúnál meghittebb köszönéseket hallottam az utasoktól és a Személyzettől. .
- Meglepett, - mert nem tudtam- hogy e gépen is lehet kapni inni és ennivalót, amit szakértelemmel szolgáltak fel, mindenki számára elérhető áron.
- A gép Kapitánya a szokásos be és elköszönő üdvözlésen kívül menetközben is adott tájékoztatást az utasoknak. . A gépet nagy szakértelemmel vezette.
- Gratulálok Önnek, és az Ön által alkalmazott kollegáknak! Véleményem szerint sikerült egy igen jó csapatot összeverbuválni, akik nemcsak mechanikusan végzik munkájukat, hanem minden gesztusuk, mozdulatuk,
mosolyuk mögött látható büszkeség sugárzik, nevezetesen
„ Lássátok én a WIZZ Air légitársaságnál dolgozom „
- Az egy év alatt elért 250.000 utas szám azt hiszem Önmagáért beszél.
Végezetül amiért Önnek címezem az elismerésem az az, hogy a hét közepén láttam Önt a Napkeltében, amikor is a riporter ugyan a jelenlegi sikereihez gratulált, de nem hagyta, hogy Ön erről beszéljen állandóan a MALÉV-ról kérdezte, a válaszok elől Ön ügyesen kihátrált. Nagyon kulturáltan nyilatkozott, mert elmondhatta volna, lám, ha hagynak dolgozni akkor, ilyen eredményeket tudok elérni… .
Még egyszer köszönöm az Ön által vezetett légitársaságnak és a jelzett járatok Személyzetének azt a kedvességet és kiszolgálást, melyet az igen csekély viteldíjért szolgáltattak.