__macsa Creative Commons License 2004.10.20 0 0 65332

tyúkanyó!

Háááááát... Ha már rákérdeztél... Szóval úgy voltam, mint az egyszeri lány a mesében, futottam is meg nem is. A baj az volt, hogy reggel siettem. Össze voltam törve a vasárnapi harmincas után. Az összes cuccom ki kellett mosni, vizes volt minden. Össze kellett volna keresgélni egy másik futócuccot, de nem volt hozzá lelkierőm. Pakson 1 körül végeztem a munkával, kimentem a vasútállomásnál a gátra. Ragyogó napsütés, lenge szellő, a hatalmas fák ezer színben pompáztak. Néha-néha  megvillant a fák között a folyó fodros vize. Sétáltam 2 km-t a gáton, meg bementem az erdőbe is egy kicsit. Megbántam nagyon, hogy nem vittem cuccot. Ismered ott a gátat? Persze Neked valószínűleg nincs közel. Vagy van még hasonló szépségű útvonal arrafelé? Ha legközelebb egyedül megyek, biztos kipróbálom.

A gáton km jelzések 200 méterenként, jól futható, teljesen sík terep, túristajelzés.

Más. Hozzatok vasalót a Futóbolondságra, és akkor lehet egy nagy nick-vasalást rendezni a helyszínen. Egy perc alatt megvan. Én nem merek hozni, nehogy otthon kiderüljön, hogy tudom kezelni :)

Gratulálok az 1 órán belüli eredményedhez!

Előzmény: _tyúkanyó (65310)