voks02 Creative Commons License 2004.10.17 0 0 253
Jó kérdés, fontos kérdés, ámbár nem valami újszerű kérdés. Nem elôször és vélhetôleg nem utoljára fordul elô, hogy egyes emberek egzisztenciális vagy egyéb okokból kitartanak olyasmi mellett, ami mellett nem lenne szabad. Ismertem olyan régebben magyarnemzetest, aki sokáig nyelt, de aztán elege lett. Most is dolgozik, a sajtóban, meggyôzôdését nem adta fel. Ha jól tudom (de ezt már valóban csak hallomásból), volt ilyen több hullámban, többször is arrafelé. Egyszóval, egyes emberre lebontva nincs tökéletes megoldás és recept.

Ha azt kérded, hogy általában mi lenne a jó, akkor természetesen az, ha lenne egy tisztességes, igazi konzervatív lap. Akár Magyar Nemzetnek is hívhatnák. A mainak azonban igen kevés köze van ehhez, úgy konzervatív és jobboldali, ahogy a Fidesz is konzervatív és jobboldali — a kirakatban nagybetűkkel igen, a tartalomban, a valóságban, a mindennapokban nem.

A legjobb az lenne, ha a tisztességes újságírók zavarnák el a már sokszor néven nevezett kurzuslovagokat, nem fordítva. De ezt, ôszintén szólva, anélkül, hogy ismerném a Magyar Nemzet belsô ügyeit, én sem tartom túlságosan valószínűnek...

Üdvözlettel,

Péter
Előzmény: DegeneraBocsinka (241)