lehell Creative Commons License 2004.10.17 0 0 13

Ismét itt vagyok,  kedves Tudás gyerekei!?

 Nem haragudtok, hogy röviden, megpróbálom nagyon röviden, leirni az ujjabb fejleményeket?

  Cod - Codok - Baracudák?

 Ebbe a mélybe, fentről nem jönnek le, s mondom, megszálltuk- e terepet, s a TEJUTONOSOKKAL, felvettük a fekete egyenruhánkat, nos Ők vissza mentek, én maradtam. Ez azért tartozik most ide, mert a fehér - ezüst egyenruhámmal, kérdés nélkül jártam Égeket - Mennyeket - alwilágokat - poklokat, poklok - poklait, azaz abban a Tüzben, ahun minden megtisztitódik?

  Tehát a fekete egyenruhámba bemehettem abba a KÖNYTÁRBA, ami a halotak, le hullotak könyvtára, vagy aka - sok, sik - recor raktáraikba, ahonnan végleg ki lettem zárva, a lemezeket összetörték, szóval irtam a HADI ÁLLAPOTRÓL, amiről később?

  Ime California szombatra, 2004 okt. 16 ra, egy közelebbi, jobban öszpontositott megfigyelést végeztem, egyrész az akasik - recordokkal kapcsolatosan, aztán emlitetted a COD- okot, amit a követekező képpen tudok nektek leirni, mert ne feledd, nektek dodozok, meg magamnak?

  2 részből áll, az egész bonyodalom, ami kivülrül egynek látszik, DE, minden anyag - energia - energia részecske is, ami az ORAGANIK, azaz Élő - szerves anyag - csere folyamatban részt vesz, azt mondjuk ÉLŐ - VILÁG, mig most minden ami nem vesz részt a TEMÉSZETES NÖVÉNYI -ÁLLATI, VELE KAPCSOLATOS MIKRÓ VILÁGOK KÖRFORGÁSÁBAN AZ HALOT - ANYAG. Na a halot anyagoknak, van akasik - recordja, mig most az ÉLŐ - ANYAGOKBA, minden benne van, külön külön is recordolva, igy jutottam el, csak ott is érdekességként, Hursányi nevü valakinek követtem vissza a RECORDJÁT, ami nagyon meglepett, hogy minden itt lévő, az ŐSEIRE, VALAMELLIK ŐSÉRE, AKINEK IGEN ERŐS KARAKTERE VOLT, ÜT VISSZA? Ez a Hursányi nevü marhapásztor s hajcsár volt, volt egy kedves bikája, aki megvadult, s beleveszett a mocsárba, a nádasba, amit halálra keresett ez az illető ős, most ez a TEENDENCIÁJA, hajta a leszármazotjait is, tehát ez a valaki, ma is a zavarosba, keresi a bikát, mig minden többi, nem számitana, de most csak a HAJTÓ - ERŐ van benne?

 Akik emberek, részt vesznek a TEMÉSZETES - ÉLETFOLYAMATBA, azok az Élet - Oldalon vannak, na itt van az az ENERGIA, MINT A FOLYÉKPONY - ÉLET - VIZE - TAVAI, amibe a Szellem - Lélek - Ember, mint hal a vizbe, tud élni, mig a GÉPIES VILÁG, NEM ORGANIK RÉSZE AZ ÉLETNEK, most magától, a saját sulyától, össze fog omlani!!!

 Azt hiszem ez elég elmélkedésnek mára, s hiszi a pici?

 Folytatjuk....