stansfield Creative Commons License 2004.10.16 0 0 44

S mert tudjuk, hogy a híradók hivatalos hírei mögött és alatt van ismét az igazság.
Mert jól ismerjük azt az újságíró-fajtát, akiről már Márai Sándor is megemlékezett: „(…) A világban sűrűn sündörög ez a fajzat. Mint a poloskák, szívják a Szellem vérét. Bűzösek, csípéseikkel kellemetlenkednek mindenkinek, aki tehetséges vagy jellemes. A demokrácia és a bolsevizmus egyformán jó palást számukra, e rendszerek redői között szaporodnak, melegednek, mint falusi pásztor prémes, meleg gubájában a bolhák.”

Bayer,a Kazinczy-díjas írta:

"hisztériazsidók és seggnyaló, pitiáner, szar cenzor, faszomért, kibaszott, te szerencsétlen, együgyü, demagóg proletár, bazmeg, geci, lebasszák, kommunista, aljas, tenyérbemászó pofájú, rothadék geciputtony, kurva kibaszott, lábszag és mucsológus, gyáva, sunyi szarok, szarjankó, köcsög gecit, baromállat, pufajkás hazaáruló geci, baszd meg, szarrakás, disznófossal összekent dávid csillag, bazdmeg, okádék, nyáladzás, gennyláda, görény "

Valamint

"csókold meg a seggemet, a bélférget kikúrták a tévétől mint macskát szarni, bekúrták a sittre, sábeszdeklit baszott a fejére. A proli apoteózisa. A tőrölmetszett igazi proli a surmó a házmester, aki nagy hangon szid a gangon, liberális idióták, köcsög Csepeli, szarzsák Bolgár, csak ahhoz a darab macskaszarhoz fűzi bensőséges kapcsolat, Hogy te mekkora nagy fasz vagy, Hangos vagy, buta és f@szkalap, pofán basszam azt a vén rohadékot, Lantos viszont egy rakás szar, Menj a picsába ! "

 

Előzmény: Törölt nick (41)