lehell Creative Commons License 2004.10.15 0 0 12

Kedves sLeut, gyerekek!

  Kellemesen megvagyok lepődve, hogy ezekről ennyit tudnak a halandók, mármint a aka - sok - sok rekordjairól, ami végeredményben olyan mint egy nagy könyvtár, ha megtanitanák az emberi gyerekeket mint magasat ugrani, vagy hogyan kell a könyvet használni, meg a ceruzát, s ezeket a tiltott dolgokat is, ezzel  megnyitnuk gyerekeink előtt a végtelent,  egy páran talán érdeklődnének?

  A legközellebbi ismerőseim is, csak nem Favágó Jóskát akarod, hogy menjen veled a Univerzumok könytáraiba, züm - züm zümzümzüm...Mondjuk igen lehangoló, hogy mégis vannak még olyanok, akikről csak beszélgetni lehetne, ezekről a lehetőségekről, meg nem minden az evés - ivás - bagzás?

 Hulla őszintén, le vagyok döbbenve, egyszer átolvastam, de lekópizom, s ajánlanám azokank, akiket érdekel lekópizni, bekapcsolódnia,  hogy hogyan lehet, most rögtön azonnal, járni az Egeket - Mennyeket - aztán most az alvilágokat, ahonnan, minden akasik - rekordos könyvtárból, ki lettem tiltva, de amit akartam ugyis megtudtam, mig minden UNIVERZ, EGEK MENNYEK ORSZÁGAINAK A LAKOSAI, A RENDELKEZÉSEMRE ÁLLNAK, hogy csak egy emberke testvérünket is meg tudjak nyerni a Szent - ügyünknek, meg nekik vissza? 

  Végeredményben minden nagyon egyszerü, de most mégis egy vak embernek, mindent be lehet beszélni, ELHITETTNI, itt rögtön a témánál, vagyis a TOPICKnál is vagyunk, mert most egy kis MÁNIÁKUS ICCKIRIM van, üldözési panic-rohamaim vannak, de miért?

 Akik ezt a UNIVERZET KISAJÁTITTÁK, azok ugyan nem ismerhetik fel, hogy KI FOG BEJÖNNI, de erősen gyanitják, mint Jézusra is készen voltak, tehát ük pontosan tudják hogy ki vagyok, s mindent elkövtnek, hogy minél később, jöjjek rá, hogy ki s minek gyüttem volna,  most veletek ugyanaz a hellzet, de ugylátszik, mások sokkal ügyesebbek mint én?

 Ime mi történt, nemolyan régen, ugyanis én is, mikor éjjel ágyba menek, nemsokára elszakadok a fizikai testemtől, +++ amit meg tudok tanitani mindenkivel , mert valahogy olyan mint  az EGYENSULYOZÁS, vagy megtanulni vonalon biciglizni, vagy csak kocsit vezetni, tehát EGY FAJTA ERŐS DE ÁLLANDÓ TUDAT ÖSZPONTOSITÁST - TUDAT KONCENTRÁLLÁST JELENTENE, mint a jógások is tanitják, hisz az átlag ember, a másodpercek töredékéig, sem tudnak tudat- öszpontositani?

 Ime ez ami itt van, E WILÁG rendelkezésére is áll, HATALMAS KÖNYVTÁR? Most két kristály - lemezed van, ahogy leirta sLeuth testvérük, de mondom itt is hasonlóan történik, minden, sőt itt ugyanugy figyeltek, hogy miket olvasok, mint ODAÁT IS, nos azzal árulhattam el magamat, hogy mit akarok, vagy KI VAGYOK, hogy mi után érdeklődtem, szóval mind a két kristály lemezemet összetörték, amit nem lehet megujjitani, tehát a HADI ÁLLAPOT, VÉGLEGES? Persze ti nektek még megvan, szóval itt is ugy csináltam, hogy megbiztam valakit, kihoznád nekem azt a könyvet, itt 1 bélás?

 Ezek mindent megmásitottak, s azzal is,  ami ott van, se mész semmire, amit ott találunk, mert ezek örökre IGÁBA akarnak vágni mindenkit, s abszi - ulti nem engedik meg a legkisebb kacsingatózást, a többi UNIVERZEK feltérképezése haláos bünnek számit? Aha... kezd kinyilni a szemed?

 Még csak annyit, de remélem folytassuk ez a támát, vagy esetleg átmegyünk, ahol jobban a témához vágna, mert ezek itt is, abszi ulti ez a test az övék, a terep is, tehát nem a kis eszközökkel van dodom, hanem a szemeikkel, a szemetlenekkel, de a szimat, annál jobb?

 Még csak annyit, maga ha betudtál menni, a UNIVERZUMOK, az itteni könytáraikba, most TÖKÉLETS EGY AZ EGYBEN, VISSZA TUDSZ MENNI IDŐBEN, NEM ABBA AZ IDŐBE, HANEM A TÖKÉLETES MÁSOLATÁBA, amit megint oltároznak, tehát az sem igaz, s mivel az egyik kristály lemezen, mert most a kettő ugy dolgozik, hogy te vagy minden, nemcsak virtuáll - reality, szóval az egyiket, valamelliket, nem tudtam volna, mint itt is sokszor, vagy elfelejtettem OLTÁROZNI, s tessék?

 Minden képzeletet felülmulló, mert most látod minden SZEMSZÖGBŐL, AZAZ MINDEN SZEM VAGY, hozzá hasonlót nem tudok mondani, de mondom a virtuáll- realiti, hozzá semmi?

 Ha ha ha... nem vagyunk egyedül...