lehell Creative Commons License 2004.10.14 0 0 10

Elhitetem - mágnesezem magamat?

 Képzeljük el, hogy nemcsak ennyi vagyunk, hanem egy MÁGNES - MEZŐVEL rendelkező valaki, vagy valami? Erre a területre, nem fognak terelni bennünket, mert egy HATALMAS MÁGNESES AGYBAN vagyunk, minden emberi koponya agya, bekötve, s igy ha elkezdünk elmélkedni, egyszerüen van egy SZAKMA KÖNYVTÁR, amit akasik recornak is hinnak. Csak annyit tudok mondani, mert most a NAGY AGYAT, amivel eltudlak benneteket érni, igénybe... most megint le lettem állitva, tehát minden hiába, de csak az lehetséges, ami van?

 Hiába irom le, amiket nem engednek, most ez is kétes lesz, mert olyan információ, ami most a végüket okozza azoknak, akik vége ugyis bekövetkezik, előbb - utóbb, nem mehet a köztudatba?

 Igen, mindenre képes vagy, ERRE VAN, LENNE AZ A TUDOMÁNY - PÁRHUZAM,  amit helyesen értelmezhetnünk, aztán rendeltetése, hogy jóra használjuk? Jó, mia?

 Ime maga a hit, amit itt emlithetünk, semlegesen, most hogy tudsz hinni, mikor totta ez a BESTIA, csinál mindent amit tudhatsz, amire gondolhatsz, amit megenged? Na most akik csinálják is, a kézrátételt, azok is, tudják miért, hogyan dolgozik? Talán miért igen, ha nem pénzért meg csalfa, de hogyan?

 Igen, meditáljunk!!! Közte meg közted, ki a midium? Én és az ATA, eggek vagyunk? Mellesleg, ez meg a fenti Atyára is, de pont tudnod kell miért, meg hogyan?