Kletta Creative Commons License 2004.10.13 0 0 287
Bernardo, jobbulást kivánok! Sajnos még mindig nincs időm irni, csak igy gyorsan, amihez nem kell sokat gondolkodni. 8-(

Scurty oldalán asszem, csak a bevezető angol dal van meg. Davlev, ha megtaláltad a hosszú változatot, akkor nagyon köszönöm.

Scurty, előre is kösz az új epizódokat.

 

Az espartaco2 nevű yahoogroup-levlista Archivos részéből egy linken át le lehet tölteni a 25. epizódot, asszem, spanyolul. Ez tulképp a 22. epizód (Villon – A csodák udvara), és szerintem másutt is a másik számozást használják (amit én DVD-kre bontva irtam le). És amennyire értem, kuvishev123 ezt vasárnap rakta föl, 7 napra. (A http://www.englishpage.com/dictionaries/dictionaries.html cimen van jó spanyol-angol forditógép. ;-) )

 

És amig el nem felejtem: követtem a Lost Archives egyik linkjét, és igy találtam két beszkennelt EV-könyvet a http://membres.lycos.fr/albatorunivers/bd.html cimen. Egész pontosan: egy képregényt és egy képeskönyvet, mindkettő az első epizód történetével. Nem mindenben egyeznek a filmmel, de amiben igen, azzal segitik a hallás utáni értést. Többek közt ennek alapján is igyekszem majd följavitani a vázlatot, ha lesz időm meg otthoni hangkártyám. (Persze remélem, hogy nemsokára már úgysem lesz erre szükség, mert meglesz az 1. rész magyarul.) Aztán folytatom a 14. résszel, mert az már egy megkezdett folyamat, aztán a többivel.

 

Minden jót,

Kletta