Pikk-Pakk-Dali Creative Commons License 2004.10.08 0 0 1
Kedves LeNoir!

Teljes mértékben egyetértek megjegyzéseddel.
Sajnos vagy szerencsére - nem tudom - , de több helyen is olvasható ily típusú felirat rólam. Megmondom őszíntén nevetségesnek és gerinctelen dolognak tartom ezt a fajta
személytelen üzengetést, így nem is nagyon foglalkoztat. A Pikk-Pakk storyvall kapcsolatban pedig csak annyit, hogy elkészült a válaszom és megpróbálom elérni az IBC fórumon, hogy az fel is kerüljön. Sajnos, mivel az üzemeltető nem kimondottan barátom, korántsem vagyok benne biztos, hogy fölrakják, de ha nem akkor is meg fogom találni a megfelelő fórumot, ahol olvasható lesz.
Igaz, ezzel ellentmondok azon véleményemnek, hogy nem foglalkozok ilyen piti és szánalmas dolgokkal. Az egyik ok Te vagy, a másik pedig azon emberek (vannak azért jó páran), akik kiváncsiak a másik oldal reagálására is.

Egyébként tényleg könnyen visszakövethető, de kérlek, NE gondold, hogy a kb. 250 futárból mindenki ilyen gerinctelen lenne, ugyanúgy ahogy az autósok, taxisok, bkv-sok, varrónők...stb között is az a néhány bunkó miatt nem általánosíthatunk.
Hidd el rengeteg jófej, értelmes, egyetemista, családapa, családanya ...stb van köztünk.

Üdv: Dali
Előzmény: LeNoir (-)