FFeri Creative Commons License 2004.10.08 0 0 6323

Akkor csak 1 évvel vagy idősebb nálam. A Képbe jártál?

 

Nálunk meg szép kis fekvőrendőröket készítetett Miló Béla saját képviselői keretéből. Nágy áz öröm! Elszórtak megint pármilliót felesleges baromságra.

Kettő a Báthory utca végén van, de teljesen a végén 1 m-re a saroktól. Oda minek fekvőrendőr??? Amikor a kanyarodás miatt mindenképpen le kell lassítani, és a bekanyarodó sem mehet többel mint 20. A kivitel nagyon profi, kb. 2x2 m-es, díszkő, minden. Legalább 1 millióba került darabja, ha nem többe.

Az utcák középső részén pedig már nincs egy sem, ott már - úgy látszik - lehet száguldozni. A Báthory utca forgalmáról még azt kell tudni, hogy óránként kb. 2 autó megy el. Biztos nagyon zavarta a lakókat a nagy dübörgés... Persze a kátyúkat nem sikerült betömni sehol sem, az 1 éve "rendbehozott" utcák megint szét vannak esve.

A fekvőrendőrök kapcsán elgondolkoztam: utakat építünk, hogy kényelmesebben, gyorsabban tudjunk közlekedni, majd azokat teleszórjuk fekvőrendőrrel, hogy ne tudjunk kényelmesen és gyorsan közlekedni. Nem lenne egyszerűbb le sem aszfaltozni az utcákat?

 

Előzmény: BlueBird (6284)