bartubo Creative Commons License 2004.10.06 0 0 306

Ti nem tudom melyik országban éltek, vagy milyen szemüveggel látjátok, hogy itt minden rendben van. Másfél év múlva is ezt fogjátok mondani, mikor már csak az erdők, és az Államvasútak lesznek állami tulajdonban? Szerintetek azért privatizálják a BA Rt-t mindenestől, hogy hatékonyabban működjön?

Lehet szidni a BA vezetést, a dolgozókat, meg engem is, de ehhez kevesek vagytok, vagyunk, hogy itt nagyot alkossunk. Mindennek megvan a maga forgatókönyve, meglátjátok mi fog történni...

"a CSA forgalma tavaly augusztushoz képest 174,6; míg a tavalyi év első nyolc hónapjához képest 174,1%-kal nőtt. Szerinted mindenki turistáskodni megy Prágába?"

Ahogy a prágai reptérnek, Ferihegynek is van egy nemzeti légitársasága (most még). Azt is nézni kellene, hogy melyik mit produkál.

Malevos dolgozókat miért nem szidjátok (mert azok vagytok(tudom, Utas2 nem az))? Bár igaz, az egy iszonyat jó cég. A csomagdézsma, utasforg. oszt., plusz egyéb terülteken nem kéne rendet rakni már végre?

Büszkék lehettek magatokra és kormányotokra, baromi jól választottatok. Iszonyat jó a gazdaság, csak eladták a Postát, Gáz üzletágat, Matávot, MOL-t (el fogják), és a BA Rt.-t hogy csak a baromi nyereséges vállalatokat említsem. Ez a Ferihegy nem arról szól, hogy milyen a vezetés, és milyenek a dolgozók, hanem hogy mennyire sz.r, és minél olcsóbban el lehessen adni.

Lesz még ennél rosszabb is :-((

Előzmény: kerusz (305)