Doktorkám!
A tali volt a fő-fő-fő-fő!!!!!!
Annyira belelkesedtünk tőle,hogy nem akartunk visszajönni.Ennyi aranyos,kedves emberrel egyrakáson nem találkoztam.Azóta is vigyorgok,mint a bolond!Szobat este meghallgattuk a a Vukánékat a jazz-napokon.Frenetikus volt!
Vasárnap a kutyusokkal kezdtük(előtte Csaba uszi),nagyon élveztem és a dögönyözhető kutyákat végigtapperoltam.
Szegény Tibbét megzavartam,mert odapofátlankodtam hozzá és a gyönyörűséges kutyusaihoz.
Aztán magánügyek és utána a TALI!!!
Marhára izgultam,utólag bevallom!
Az első pillanattól fogva jó és fesztelen,kedves volt Mindenki!!!Ha lehetett volna egyszerre öleltelek volna meg Mindnyájatokat!A humorotok fenomenális és a lányok....TÜNDÉREK!!!
A Könyvtár és a JÓ KÖNYVPÁSZTOR csodás dolgokat mutatott és nagyon élveztük az előadását!!!Szellemi táplálékot adott nekünk.
Utána került sor testünk táplálására,melyhez Doktor Professzor nyújtotta az étket.
A halászlé és a túrós csusza a mennyekbe emelte a vasárnapi napot!Olyan volt,mint egy Istentisztelet (bocs a hasonlatért)
Hétfő némi dögléssel kezdődött,azután családi progi,Csanád,gereblyézés és este séta a Szentjánosi templomhoz,majd a Türr kilátóból naplemente.
Ma kisvasúttal a Gemenci erdőbe mentünk,csodálatos volt!!!Egy tali ott a Duna parton...hát nem akármilyen helyszín!
Láttunk vaddisznókat,szarvast,sok kis kiránduló gyereket...
csókolunk Benneteket!!!
a képeket már nézem és TI NAGYON HELYESEK VAGYTOK!!!
Cziczó huncut nézését,zVajda a humorát,Tibbe kedvességét,VIzi mindig mosolygó szemét,a KÖNYVPÁSZTOR tudását...mind lehet érzékelni a képeken!
A többiek is sorra kerülnek ám!!!!
Mi volt annak a filmnek a címe?
Boldogság volt ez a nap? Hát az volt!!!