skalp Creative Commons License 2004.10.05 0 0 183

Cső Csőrösök!

 

Többen emlegettetek, így írok, nehogy el legyek felejtve. Csak hetente 1-2x tudom olvasni a fórumot, igen időhiány miatt. (A hétvégét megint Romániában "kellett" töltenem. :-ppp)

 

A fórummal kapcsolatban két felvetés:

   1. Nem lehetne ezt a fórumot levelezőlistává alakítani, ha megkapja az ember fia, elolvassa, ha meg ide kell jönni, az ritkábban jön össze.

   2. Mit szólnátok egy magyar BIG-es honlaphoz. Tagok bemutatkozásával, modelltörténettel, BIG-es adatokkal, robbantott ábrákkal, fotógalériával, tippek-trükkök rovattal meg ilyenek. Ha van valami profi webes aki beválalná nem lenne rossz, de akár én is nekieshetek, csak az lassabb lesz. Egy kis tárhely megy domain név mindenesetre jól jönne. Pl. a  www.drbig.hu még szabad.

 

Bukócső téma:

a 750 és a 800-as bukócsöve szvsz nem egyforma, lehet, hogy azért nem illik rá. Egy kis hegesztési hajlammal azonban alakítható. Én az ebay-on vettem az enyémet, úgy hirdették, hogy csak a csavarok hiányoznak, megvettem jó drágán (ebay ártalom) aztán az egész el volt deformálódva, tiszta rozsda, oldala lereszelve, valszeg buktak vele. Újrahegesztettem, pontosra hajlitgattam, homokfúvás, szinterezés, csilli-villi. Valamelyik pesti boltban (Motex vagy mi, ahol a Nolant is árulják) van egy elfekvő darab, akinek a pénz nem számít. Egyébként meg víz gáz szerelő szaki megcsinálja, bár ez a módi inkább csak itt vidéken dívik.

 

üdv.

 

skalp